Αναζήτηση
M. Αναστασοπούλου: Στην «ΑΡΕΝΑ» τα κόμματα που γεννήθηκαν στην κρίση | iShow.gr
Ειδήσεις
M. Αναστασοπούλου: Στην «ΑΡΕΝΑ» τα κόμματα που γεννήθηκαν στην κρίση
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023
17:12

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 24:00, η Μαρία Αναστασοπούλου και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής βάζουν στην «ΑΡΕΝΑ» τα κόμματα που γεννήθηκαν στην κρίση και  έσβησαν μετά τα μνημόνια, αλλά και όσα συμβαίνουν σήμερα στο πολιτικό στερέωμα της χώρας.

Η έρευνα της εκπομπής διατρέχει το ιστορικό των πάνω από 10 πολιτικών κομμάτων που δημιουργήθηκαν τη δεκαετία της οικονομικής κρίσης και  έσβησαν αμέσως μετά. Κόμματα τα οποία κυβέρνησαν, κόμματα που γεννήθηκαν και ακολουθήθηκαν από ψηφοφόρους πάνω στο κύμα αντιδράσεων ή που προσέλκυσαν ψηφοφόρους με την προοπτική μίας εξόδου από την κρίση.

Στην «ΑΡΕΝΑ» μπαίνουν αρχηγοί κομμάτων, πρωταγωνιστές του πολιτικού προσκηνίου και παρασκηνίου, πολιτικοί αναλυτές, αλλά και δημοσιογράφοι που επιχειρούν μία αναδρομή στην πορεία κομμάτων, όπως το ΛΑΟΣ, η Ένωση Κεντρώων, το ΠΟΤΑΜΙ  οι ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ και η Ελιά, η Δημοκρατική Συμμαχία και η ΔΗΜΑΡ.

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής ειδικοί και αναλυτές εξετάζουν τη διαδρομή αυτών των κομμάτων, αλλά και το πώς επηρεάζουν το πολιτικό σκηνικό και τις αλλαγές που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Η Μαρία Αναστασοπούλου και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής κάθε Τετάρτη στις 24:00 ζωντανά, ερευνούν, καταγράφουν και αποκαλύπτουν την αθέατη πλευρά σημαντικών θεμάτων της επικαιρότητας, μέσα από μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες. Στην «ΑΡΕΝΑ», η συζήτηση ξεκινά, όχι μόνο με τους καλεσμένους, αλλά και με τους τηλεθεατές μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων.

 
Πηγή: markos.tv

Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Αναστασοπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551