Αναζήτηση:
Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη βόλτα με την αγαπημένη του μετά την εγχείρηση!
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018
08:00

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, με ένα ακόμα χρυσό στο παλμαρέ του, υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο και μέχρι τον Οκτώβριο του 2019 θα είναι πανέτοιμος να κατέβει ως φαβορί για την ολυμπιακή πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης.

Λίγες ώρες μετά την επέμβασή του, ο 27χρονος υπεραθλητής (θα μπει στα 28 στις 30 Νοεμβρίου) πόσταρε την πρώτη του φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: 

«Όλα πήγαν καλά! Έχω ακόμη αγωνία μέχρι να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνησή μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες θα είναι η ώθησή μου και για την ανάρρωσή μου. Ευχαριστώ από καρδιάς το γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό, που βρίσκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον δρα Lafosse και το ιατρικό του επιτελείο, που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα, αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε…».

Λίγες μέρες μετά ο αθλητής έκανε την πρώτη του βόλτα στη Γαλλία, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση που βρίσκεται μαζί του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα