Αναζήτηση
La promesa: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα | iShow.gr
Ειδήσεις
La promesa: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
19:04


Η Χάνα και η Καταλίνα είναι σίγουρες πλέον ότι η αγάπη του Μανουέλ για τη Χιμένα είναι εντελώς κατασκευασμένη από την ίδια και την Κρουθ, οι οποίες εκμεταλλεύτηκαν την αμνησία του μετά το ατύχημα. Γι’ αυτό τον λόγο αποφασίζουν να δείξουν το αεροπλάνο του Μανουέλ που επισκεύασαν προκειμένου να ξυπνήσουν τις πραγματικές του αναμνήσεις. Την ίδια στιγμή, ο Ρόμουλο είναι συντετριμμένος όταν ανακαλύπτει την αλήθεια σχετικά με ένα περιστατικό που θα φέρει τα πάνω κάτω. Στο μεταξύ, ο μαρκήσιος αναγκάζει την Κρουθ να κατέβει στην κουζίνα προκειμένου να συγχαρεί την Καντέλα, τη Σιμόνα και τον Λόπε, ενώ η ίδια θα ήθελε να τους διώξει μια και καλή στη Λα Προμέσα.


ΤΡΙΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ86

Ο γάμος είναι προ των πυλών και οι προετοιμασίες στη Λα Προμέσα είναι πυρετώδεις. Η Κρουθ, η Χιμένα και η μητέρα της είναι ενθουσιασμένες και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Την ίδια στιγμή, η Καταλίνα είναι έξω φρενών με την Κρουθ, καθώς πούλησε κρυφά την οικογενειακή της καρφίτσα και δεν είχε καμία συνέπεια για την πράξη της αυτή. Εν τω μεταξύ, η Χάνα θα πρέπει να υποστεί τόσο τις προετοιμασίες του γάμου, όσο και το γεγονός ότι χάνει πλέον τον Μανουέλ. Ωστόσο, συνεχίζει να ελπίζει ότι εκείνος θα θυμηθεί το παρελθόν του, βλέποντας το αεροπλάνο.


ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ87

Η Καταλίνα δείχνει στον Μανουέλ το αεροπλάνο που επισκεύασαν με τη Χάνα, όμως η αντίδραση του είναι άκρως απρόβλεπτη, αφού έχει αφήσει στο παρελθόν το πάθος του για τις πτήσεις. Η Χάνα μη μπορώντας να δεχτεί την αντίδραση του αυτή, επιχειρεί να τον συναντήσει για να μιλήσουν οι δυο τους. Την ίδια στιγμή, ο Κούρο επιτυγχάνει στις εξετάσεις του, γεγονός που τον χαροποιεί ιδιαίτερα, παρά το γεγονός ότι ο Λορένθο δεν του δίνει καμία σημασία, αφού νοιάζεται μόνο για την διαθήκη του βαρόνου. Παράλληλα, η Καταλίνα εμφανίζεται ξαφνικά με την καρφίτσα της μητέρας της, γεγονός που η Κρουθ θεωρεί άκρως προκλητικό, με την ίδια να ενημερώνει την μαρκησία ότι αυτή είναι μόνο η αρχή της εκδίκηση της.


ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ88

Η Χάνα είναι συντετριμμένη μόλις διαπιστώνει ότι ο Μανουέλ δεν την θυμάται, καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί πως το άτομο που αγαπά δεν ξέρει καν ποια είναι και ετοιμάζεται να παντρευτεί κάποια άλλη. Την ίδια στιγμή, την Τερέσα την βασανίζουν οι τύψεις μετά τον θάνατο του βαρόνου και είναι έτοιμη να κάνει μια μεγάλη απερισκεψία. Παράλληλα, ο μαρκήσιος ενημερώνει τον Μανουέλ πως πλέον δεν είναι υποχρεωμένος να παντρευτεί τη Χιμένα, καθώς τα οικονομικά τους προβλήματα λύθηκαν χάρη στη κληρονομιά του βαρόνου, επομένως μπορεί να ακυρώσει τον γάμο εάν δεν νιώθει έτοιμος. Στο μεταξύ, ο Λορένθο αρνείται να αποχωρήσει από τη Λα Προμέσα μέχρι να ανοίξει η διαθήκη του βαρόνου, γεγονός που προκαλεί εκνευρισμό στην Κρουθ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ89

Το αρχοντικό είναι έτοιμο για τον γάμο του Μανουέλ και της Χιμένα. Παρά τις αντιρρήσεις του Δούκα, τις προσπάθειες της Χάνα και της Καταλίνα να επαναφέρουν τη μνήμη του Μανουέλ και την προσφορά του Αλόνσο να ακυρώσει τον γάμο, το ζευγάρι δεν κάνει πίσω στην απόφαση του αυτή. Η Χάνα συνειδητοποιεί με απέραντη θλίψη ότι θα πρέπει να αποχαιρετίσει μια για πάντα τον έρωτα της ζωής της. Παράλληλα, ο γάμος εντείνει τις διαφορές μεταξύ του Γκρεγόριο και του Ρόμουλο, όπου η διαμάχη αυτή των μπάτλερ πρόκειται να φέρει πολλές αναταράξεις και σκοτεινά μυστικά…




Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551