Αναζήτηση
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ποδηλατάδα στη Βουλιαγμένη | iShow.gr
Ειδήσεις
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ποδηλατάδα στη Βουλιαγμένη
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020
09:00

Ένα από τα σοβαρότερα εφόδια κατά της πανδημίας του κορονοϊού είναι, όπως αποδεικνύονται και σύμφωνα με τους ειδικούς, ο αυτοπεριορισμός και η ατομική ευθύνη.

ΗΚωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχοντας καταλάβει καλά ότι η μάχη απέναντι στον νέο φονικό ιό πρέπει να είναι συλλογική, έχει λάβει τα απαραίτητα ατομικά μέτρα για την προστασία της και παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της. Η ξανθιά παρουσιάστρια βγαίνει έξω μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, ενώ έχει διαμορφώσει έτσι τη νέα καθημερινότητά της, προκειμένου να μην αλλάξει κατά πολύ το πρόγραμμα που είχε πριν τον αυτοπεριορισμό.

Η «Queen Dina» -όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της- περνάει την καραντίνα παρέα με την αγαπημένη της σκυλίτσα, την Μιζού, γυμνάζεται στο σπίτι για να παραμείνει fit και περνάει αρκετές ώρες βλέποντας Netflix.

Μέσα από τα instastories της, μάλιστα, μας δίνει πολλές μικρές γεύσεις από το πώς περνάει αυτό το διάστημα. Έτσι, λοιπόν, αποκάλυψε χθες στους followers της ότι βγήκε για… ποδηλατάδα στην Βουλιαγμένη, δίπλα στη θάλασσα, ενώ λίγο αργότερα την είδαμε στην κουζίνα, να φτιάχνει cheececake μαζί με τον κολλητό της.

Η προσπάθεια της Κωνσταντίνας στην ζαχαροπλαστική φαίνεται πώς δεν ευοδώθηκε, αφού το γλυκό που επέλεξε να φτιάξει δεν πέτυχε, με αποτέλεσμα να απογοητευτεί πολύ.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551