Αναζήτηση
Κλεμμένα Όνειρα: Πότε ξεκινούν - Οι εξελίξεις του Β' κύκλου (Trailer) | iShow.gr
Ειδήσεις
Κλεμμένα Όνειρα: Πότε ξεκινούν - Οι εξελίξεις του Β' κύκλου (Trailer)
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012
11:32
Η επιτυχημένη δραματική σειρά του Mega επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο της. Με ένα τρίλεπτο trailer μας προϊδεάζει για τις μεγάλες ανατροπές που έρχονται στις ζωές των πρωταγωνιστών!


Στην αρχή βλέπουμε τον Δημήτρη Μαλτέζο (Αλέξανδρο Σταύρου) να έχει συλληφθεί από την αστυνόμο και η Αλεξάνδρα (Ελισάβετ Μουτάφη) να μένει πίσω και να τους κοιτά.




Η Χρύσα (Αθηνά Οικονομάκου) είναι αγκαλιά με τον Χαλκιά (Κωνσταντίνο Λιάγκο)




Η Φαίη (Βάσω Λασκαράκη) κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό




Σταύρος και Άρης αγκαλιάζονται με τις βιολογικές τους μητέρες, την Αλεξάνδρα και την Βίκυ (Λίλη Τσεσματζόγλου) και έπειτα τα δύο αγόρια προχωρούν μαζί χαμογελαστά....






Μάλλον όλα αυτά όμως είναι απλά.... Όνειρα.. Κλεμμένα Όνειρα!

Στη συνέχεια έχουμε την πραγματική εξέλιξη!


Ο Δημήτρης και η Βίκυ γίνονται ζευγάρι χωρίς όμως να έχει καταλάβει αυτός ποια είναι η γυναίκα που ερωτεύτηκε. Πάντα όμως υπάρχει στο μυαλό του πως από κάπου την γνωρίζει...




Ο Μανώλης τυχαία ακούει τη συζήτηση της Βίκυς με τη φίλη της που της λέει πως ήταν λάθος η σχέση της με το Μανώλη και χρειάζεται έναν άντρα να στηριχθεί επάνω του.
Απελπισμένος κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει την αλήθεια για τη ζωή της πρώην συντρόφου του. Ψάχνοντας τα πράγματα της, βρίσκει το κουτί με όλα τα στοιχεία για τον πατέρα του Σταύρου. Εκεί βρίσκει όλα τα έγγραφα αλλά και τη φωτογραφία του πατέρα που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Μαλτέζο με τον οποίο η συντροφός του τον απατά.



Φανερά πληγωμένος της τηλεφωνεί και της λέει πως χωρίζουν αλλά ακόμα παίρνει και τον Σταύρο και του αποκαλύπτει πως ο πατέρας του ζει.




Λίγο πριν ο 'Αρης έχει επιτεθεί στο Σταύρο βλέποντας τον να φορά το ρολόι του παππού του.




Η Φαίη εξομολογείται στον Σταύρο πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του και έπειτα ζητά από τον Άρη να χωρίσουν αλλά αυτός της επιτείθεται και τη σπρώχνει σε ένα πεζούλι. Το χτύπημα φαίνεται να είναι σοβαρό...







Δείτε το trailer...!




Κλεμμένα όνειρα
Από τις 5/11, καθημερινά στις 19.00 στο Mega

Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551