Αναζήτηση
Κατέθεσε προτάσεις στα κανάλια ο Γιώργος Μαυρίδης! | iShow.gr
Ειδήσεις
Κατέθεσε προτάσεις στα κανάλια ο Γιώργος Μαυρίδης!
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
15:14

Στο ''Μεσημέρι'' βγήκε ζωντανά ο Γιώργος Μαυρίδης, που τη φετινή σεζόν απουσίασε τηλεοπτικά μετά από τη λήξη του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στην εκπομπή ότι έχει ετοιμάσει και στείλει δύο τηλεοπτικές προτάσεις στα κανάλια, χωρίς, φυσικά, να κατονομάζει σε ποια.

Συγκεκριμένα, είπε μεταξύ άλλων:

Έχω στείλει κάποιες προτάσεις σε κανάλια και περιμένω απαντήσεις. Έκανα έναν πιλότο στη Μιανμάρ που έχει να κάνει με σημάδια, με tattoo στο σώμα, με πολεμικές τέχνες κ.λπ. Διαβάζουν τις ιστορίες πίσω από τα σημάδια στο σώμα ενός ανθρώπου και ,παράλληλα, ταξιδεύω στις χώρες αυτές. Έκανα αυτόν τον πιλότο, τον έστειλα, περιμένω απαντήσεις.

Έκανα κι έναν δεύτερο πιλότο. Πηγαίνουμε και ανακαινίζουμε διάφορες οργανώσεις που δουλεύουν εθελοντικά, όπως φιλοζωικές, μη κερδοσκοπικές κ.λπ. Κάναμε έναν πιλότο στη φιλοζωική της Ξάνθης που έχω υιοθετήσει ένα σκυλάκι από εκεί… Τους ανακαινίσαμε τη φιλοζωική, το κάναμε πιλότο, το στείλαμε κι αυτό.

Δύο πρότζεκτ λοιπόν έχω, ελπίζω να βγουν. Αν δεν βγουν, θα τα δείτε στο youtube, κανένα πρόβλημα, είναι και της μόδας τώρα!»
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Μαυρίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551