Αναζήτηση:
Κατερίνα Δαλάκα: Στηρίζει το «Μένουμε Σπίτι» και γυμνάζεται στο σαλόνι της!
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020
09:00

Το μήνυμα των ημερών είναι «Μένουμε σπίτι» και έχει στόχο την ευαισθητοποίηση για τα μέτρα προστασίας και πρόληψης του κορονοϊού. Χωρίς να δημιουργηθεί πανικός, το να παραμείνουμε στα σπίτια μας, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, είναι αυτή τη στιγμή η ασφαλέστερη επιλογή για εμάς τους ίδιους, αλλά και τους συμπολίτες μας.

Η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται πώς το έχει καταλάβει καλά αυτό και στηρίζει την προσπάθεια του υπουργείου Υγείας με τον δικό της τρόπο. Η αθλήτρια του στίβου βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, προκειμένου να προστατευτεί όσο μπορεί από τον νέο φονικό ιό, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας σε όλο σχεδόν τον πλανήτη.

Η νικήτρια του Survivor 3, ωστόσο, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δεν σταματά να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τη νέα καθημερινότητά της στην… καραντίνα.

Ένα από τα πράγματα που δεν έχει σταματήσει να κάνει, είναι η γυμναστική, προκειμένου να διατηρείται fit παρόλο που δεν μπορεί να αθληθεί με τον τρόπο που είχε μάθει. Μέσα από τα stories της, λοιπόν, έδειξε στους followers της τις ασκήσεις που κάνει στο σαλόνι της, φορώντας αθλητικά ρούχα, έχοντας για παρέα τον αγαπημένο της σκύλο.

Δες το βίντεο και την φωτογραφία που δημοσίευσε:


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα