Αναζήτηση
Καταβεβλημένος και χωρίς χαμόγελα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ | iShow.gr
Ειδήσεις
Καταβεβλημένος και χωρίς χαμόγελα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
17:46

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Γουίλιαμ, επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις του, τις οποίες είχε αναστείλει λόγω της ασθένειας της Κέιτ Μίντλετον και της διάγνωσής της με καρκίνο.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, υποστήριξε το έργο κοινοτικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων στο Σάρεϊ και στο Δυτικό Λονδίνο, οι οποίες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της σπατάλης τροφίμων.

Αυτή τη φορά ο Γουίλιαμ δεν χρειάστηκε να προσποιηθεί ότι όλα πάνε καλά στην οικογένειά του, ενώ φάνηκε αρκετά καταβεβλημένος.

Κάποια στιγμή ο Γουίλιαμ φόρεσε ποδιά και μαγείρεψε, ενώ συμμετείχε και στη διανομή φαγητού.

Είναι γνωστή η επιθυμία του πρίγκιπα Γουίλιαμ να οικοδομήσει έναν κόσμο χωρίς απόβλητα, που αποτελεί έναν βασικό πυλώνα για το περιβαλλοντικό έργο του, το Βραβείο Earthshot.

Η αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων και η χρήση πλεονάζοντος φαγητού είναι επίσης κάτι στο οποίο ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος, έχει επικεντρωθεί από τη στέψη του το 2023.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πληροφορήθηκε τη διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο στις 27 Φεβρουαρίου, την ημέρα της επιμνημόσυνης δέησης για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απέσυρε αιφνιδιαστικά τη συμμετοχή του στο μνημόσυνο που τελέστηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Τότε το γραφείο του είχε επικαλεστεί "προσωπικό θέμα".

Η απουσία του πρίγκιπα της Ουαλίας από την εκδήλωση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις 27 Φεβρουαρίου είχε προκαλέσει εντύπωση, αλλά η αποψινή αποκάλυψη για την υγεία της πριγκίπισσας έριξε νέο φως στο γιατί έμεινε μακριά.

Η Κέιτ είχε μόλις διαγνωστεί με καρκίνο πριν ξεκινήσει χημειοθεραπεία, ενώ το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε αρχικά δηλώσει τον προηγούμενο μήνα ότι η κατάστασή της δεν σχετιζόταν με κάποιας μορφής καρκίνο.

Αυτή την περίοδο η Κέιτ συνεχίζει τις χημειοθεραπείες, ενώ παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Καταβεβλημένος και χωρίς χαμόγελα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ: Επέστρεψε στη δουλειά μετά τη διάγνωση της Κέιτ με καρκίνο

Prince William

Prince William

Prince William

Prince William

william

Βασιλιάς Κάρολος και πρίγκιπας Γουίλιαμ

Κέιτ - Γουίλιαμ

kate middleton

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Κέιτ Μίντλετον
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551