Αναζήτηση
Καμία αναβολή! Προχωρά η εκπομπή της Ζυγούλη | iShow.gr
Ειδήσεις
Καμία αναβολή! Προχωρά η εκπομπή της Ζυγούλη
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020
16:29

Παρά τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν το θέμα που προέκυψε δεν ήταν σε καμία περίπτωση οικονομικό. Απλά εκκρεμούσε μια αλλαγή στην εμπλοκή της εταιρείας η οποία τελικά δεν κατάφερε να διευθετηθεί κι έτσι αποφασίστηκε να παραιτηθεί η αρχική εταιρεία παραγωγής και να περάσει το πρότζεκτ σε κάποια άλλη. Μάλιστα, ΕΡΤ και Foss διατηρούν άψογες σχέσεις καθώς από ότι πληροφορούμαι συζητούν και για άλλα πρότζεκτ.

Η διαφωνία είχε να κάνει με την εξέλιξη του πρότζεκτ καθώς η Κάτια Ζυγούλη μαζί με την Άννα Παπανικόλα, που είναι και η δημιουργός της εκπομπής, αποφάσισαν να μην μείνουν σε αυτά που είχαμε δει μέχρι τώρα στις Ιστορίες Μόδας αλλά να δούμε μια βελτιωμένη νέα εκδοχή τους που θα ξεπερνούν τα στενά σύνορα της Ελλάδας. Έτσι, αφού δεν τα βρήκαν με τη Foss αποφάσισαν να βρουν την τύχη τους αλλού, όπερ και εγέγενετο.

Τα επόμενα μάλιστα 24ωρα αναμένεται η νέα απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ στη διαύγεια όπου θα ορίζεται η νέα εταιρεία που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το εν λόγω πρότζεκτ με παρουσιάστρια φυσικά την Κάτια Ζυγούλη.

ΠΗΓΗ: Tinasmess
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551