Αναζήτηση:
Καίτη Φίνου: "Κάνω αποτοξίνωση, το παλεύω μόνη μου"
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
12:29


Συγκλονίζουν τα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός Καίτη Φίνου στην Σάσα Σταμάτη και το "On Time", η ηθοποιός λόγο του ότι έφυγαν από την ζωή οι δύο αδελφές της πηγαίνει σε ψυχίατρο ενώ ανέφερε πως προσπαθεί να σταματήσει τα ψυχοφάρμακα.


«Εδώ και 2,5 μήνες έχω αρχίσει ψυχοθεραπεία. Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που κάνω. Την πρώτη την έκανα στα 41, όταν είχε αρχίσει να μην χτυπάει το τηλέφωνο και είχα αρχίσει να παίρνω κιλά. Τώρα ξεκίνησα πάλι, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια πέρασα πολλά. Έχασα τις δύο αδελφές μου. Το 2018 έφυγε η Μαίρη και το 2019 η Γιάννα. Ήρθε ο κορονοϊός, μείναμε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Ζούσα τις ημέρες του κορονοϊού με τις φωτογραφίες τις οικογενειακές και αυτό αντί να με κάνει καλύτερα με έκανε χειρότερα και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ.

Από τα μέσα του lockdown περίμενα να βρω τον ψυχίατρο ή την ψυχίατρο που θα με αναλάμβανε. Μέσω ενός φίλου, μετά από συζητήσεις με άλλους ψυχιάτρους, μου σύστησε μία ψυχίατρο – ψυχοθεραπεύτρια και πηγαίνω εκεί. Βρίσκομαι στη φάση που κόβω τα ladose και όντως είναι δύσκολες οι στιγμές αυτές μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός. Κάνω αποτοξίνωση, το παλεύω μόνη μου με πολύ μεγαλύτερες κρίσεις πανικού επειδή παίρνω μισό χάπι πλέον. Αλλά επειδή της έχω ζήσει τις κρίσεις πανικού χρόνια δεν σηκώνομαι να πηγαίνω στα επείγοντα, όπως έκανα κάποτε», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 


Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα