Αναζήτηση
Ιωάννα Μαλέσκου: «Έγινε κουβέντα για το My Style Rocks αλλά...» | iShow.gr
Ειδήσεις
Ιωάννα Μαλέσκου: «Έγινε κουβέντα για το My Style Rocks αλλά...»
Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020
11:29

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» για το Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι το οποίο θα παρουσίαζε μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη αν δεν ακυρωνόταν λόγω του κορονοϊού.

Η γνωστή παρουσιάστρια, εκτός των άλλων, αποκάλυψε πώς ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση και πώς απέκτησε όλη αυτή τη διασημότητα σήμερα.

Μάλιστα, όταν ο Παύλος Σταματόπουλος την ρώτησε αν ισχύει το γεγονός ότι της είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσει το «My Style Rocks» και το «Big Brother» η ίδια απάντησε:

«Για το «My Style Rocks» ναι, μου είχε γίνει μια όμορφη επικοινωνία και πρόταση, αλλά ούτως ή άλλως δεν θα γινόταν να τελεσφορήσει εκ των πραγμάτων γιατί είχε ήδη ξεκινήσει η δική μου τηλεοπτική σεζόν» ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως «για κανένα λόγο όσο όμορφη και τιμητική ήταν η πρόσκληση-πρόταση και το ενδιαφέρον δεν θα μπορούσα να κρεμάσω ανθρώπους οι οποίοι έχουν επενδύσει και έχουν εμπιστευτεί το πρόσωπό μου».

Τέλος, τόνισε πως θεωρεί αντιεπαγγελματικό αλλά και αντιδεοντολογικό να έκανε κάτι τέτοιο, όμως εκτιμάει πολύ το ενδιαφέρον και της προτάσεις που τις γίνονται.

Σχετικά πρόσωπα
Ιωάννα Μαλέσκου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551