Αναζήτηση
Ηλέκτρα: Παύλος και Νεφέλη το σκάνε από την Αρσινόη και η Ηλέκτρα ραγίζει | iShow.gr
Ειδήσεις
Ηλέκτρα: Παύλος και Νεφέλη το σκάνε από την Αρσινόη και η Ηλέκτρα ραγίζει
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024
17:34

Ο συμβολαιογράφος καταφθάνει στο ναυπηγείο. Γιατί ο συμβολαιογράφος εκπλήσσεται από την απόφαση του Βρεττού να συμπεριλάβει έναν ακόμα δικαιούχο στη διαθήκη του; Η Τιτίκα δέχεται ένα τηλεφώνημα από Αθήνα: ο Γκίκας ζητάει να την δει. Ο Βρεττός αποφασίζει να κάνει μια ανοιχτή κουβέντα με τον Νικόλα. Η Μερόπη και η Ουρανία καταφτάνουν στο σπίτι της Φιλιώς για τις ετοιμασίες του νυφικού. Κι ενώ ο Παύλος αποχαιρετά το νησί, η Νεφέλη καταφέρνει να του δώσει κρυφό ραντεβού με τη βοήθεια της Σοφίας. Τι σκοπεύει να πει ο Παύλος στη Νεφέλη και γιατί της δίνει ραντεβού την ώρα που υποτίθεται ότι θα συναντούσε τον Ορέστη; Η Νεφέλη με τον Παύλο τρέχουν μέσα στη νύχτα, χέρι-χέρι. Ο Ορέστης τους κυνηγά. Ένας πυροβολισμός και ένα ουρλιαχτό μέσα στη νύχτα, θα φέρει τα πάνω κάτω στο μικρό νησί της Αρσινόης.



Η Τιτίκα υποδέχεται τον Βρεττό. «Το ξέρω ότι τα ξέρεις όλα, Πέτρο», του λέει. Η Ηλέκτρα κι ο Παύλος αφήνονται στο πάθος. Για τελευταία φορά. Ο συμβολαιογράφος καταφθάνει στο ναυπηγείο. Τι θα υπογράψει ο Βρεττός; Γιατί ο συμβολαιογράφος εκπλήσσεται από την απόφαση του Βρεττού να συμπεριλάβει έναν ακόμα δικαιούχο στη διαθήκη του; Ο Παύλος αποφασίζει προτού φύγει με άδεια, να κάνει μια… κουβεντούλα με τον Περλεπέ, στην οποία του εκφράζει απροκάλυπτα τα πιστεύω του. Η Ουρανία ταχυδρομεί κρυφά ένα γράμμα στον Βασίλη. Ο Ορέστης δέχεται μια πρόταση για καφέ, η οποία τον εκπλήσσει: γιατί τον καλεί ο Φιλίππου να τα πουν κατ’ ιδίαν; Η Τιτίκα δέχεται ένα τηλεφώνημα από Αθήνα: ο Γκίκας ζητάει να την δει.

Ο Βρεττός αποφασίζει να κάνει μια ανοιχτή κουβέντα με τον Νικόλα. Τι θα του αποκαλύψει και πώς θα πληρώσει ο Νικόλας τα σφάλματά του; Η Μερόπη και η Ουρανία καταφτάνουν στο σπίτι της Φιλιώς για τις ετοιμασίες του νυφικού. Η αντίδραση της Μάρως θα τις εκπλήξει όλες. Κι ενώ ο Παύλος αποχαιρετά το νησί, η Νεφέλη καταφέρνει να του δώσει κρυφό ραντεβού με τη βοήθεια της Σοφίας. Τι θα αποκαλύψει ο Γκίκας στην Τιτίκα; Θα φτάσει το γράμμα της Ουρανίας στον Βασίλη έγκαιρα; Τι σκοπεύει να πει ο Παύλος στη Νεφέλη και γιατί της δίνει ραντεβού την ώρα που υποτίθεται ότι θα συναντούσε τον Ορέστη; Ένας πυροβολισμός και ένα ουρλιαχτό μέσα στη νύχτα, θα φέρει τα πάνω -κάτω στο μικρό νησί της Αρσινόης.

Η Νεφέλη με τον Παύλο τρέχουν μέσα στη νύχτα, χέρι-χέρι. Ο Ορέστης τους κυνηγά. Φτάνουν λαχανιασμένοι στο λιμάνι. Μία λύση τους μένει. Η Δανάη βγαίνει για να ψάξει την αδερφή της, αγωνιώντας μην οι γονείς της ανακαλύψουν ότι λείπει. Μα κοντεύει πια να ξημερώσει κι ίχνος τους πουθενά. Το επόμενο πρωί ο Ορέστης φτάνει πρώτος-πρώτος στο σπίτι του Σωτήρη. Τον ενημερώνει πως χθες είδε την κόρη του μαζί με τον Φιλίππου και, όπως φαίνεται, κλέφτηκαν. Η Ηλέκτρα ραγίζει. Στο παλιό αντιστασιακό στέκι του Παύλου, η Νεφέλη κουλουριασμένη σε μια γωνία. Κι απ’ έξω φτάνουν δυο άντρες οπλισμένοι.

Η Ηλέκτρα ψάχνει απεγνωσμένα την κόρη της. Δεν είναι, όμως, η μόνη που αναζητεί τους φυγάδες: ο Ορέστης αποφασίζει να ανακρίνει τον Μάρκο. Η Νεφέλη αναγκάζεται να το σκάσει από την κρυψώνα και ο Παύλος τρομοκρατείται πως την έπιασαν. Ο Βρεττός και ο Στέργιος προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα διαχειριστούν την ομολογία του Γκίκα, όταν ο Σωτήρης τηλεφωνεί στον πατέρα του για να τον ενημερώσει για την απαγωγή της Νεφέλης. Η Νεφέλη ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Παύλου. Κι ενώ ο Νάσος προσπαθεί να του εξασφαλίσει πλαστό διαβατήριο για να διαφύγει, πέφτει στα χέρια της ΚΥΠ…

Στην Αρσινόη ο Σωτήρης δίνει εντολή ξεκάθαρη στον Διοικητή: μόλις τους βρουν, θέλει να τους φέρουν απευθείας στο νησί. Στην Αθήνα ο Παύλος κι η Νεφέλη, έρχονται όλο και πιο κοντά. Έξω τους ψάχνει η αστυνομία, οι μυστικοί, ο ντετέκτιβ του Βρεττού. Εκείνη του ζητά να πιουν. Σε τι να ευχηθούμε, τη ρωτά εκείνος. Σε μας, του λέει. Ο καθρέφτης στο υπνοδωμάτιο της Ηλέκτρας σπάει. Το χέρι της ματώνει. Ο Νάσος, θεωρώντας πως έχει ξεφύγει από όλους φτάνει στο παλιό αντιστασιακό στέκι. Μα ο ντετέκτιβ που έχει βάλει ο Βρεττός τον βλέπει όπως χτυπά συνθηματικά την πόρτα.


Σχετικά πρόσωπα
Κατερίνα Διδασκάλου
Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου
Όλγα Μιχαλοπούλου
Ευαγγελία Μουμούρη
Αλέξανδρος Μυλωνάς
Κική Πίττα
Μανώλης Γεραπετρίτης
Λουκία Παπαδάκη
Βίκτωρας Πέτσας
Νίκος Ιωαννίδης
Άρης Αντωνόπουλος
Χρήστος Γεωργαλής
Δανάη Λουκάκη
Ειρήνη Λαφαζάνη
Αιμιλιανός Σταματάκης
Αλεξανδρος Βάρθης
Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Ιφιγένεια Πιερίδου
Γιώργος Συμεωνίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551