Αναζήτηση
Η συγκινητική προσφορά του Ορέστη Τσανγκ και το ευχαριστώ σε γιατρούς και νοσηλευτές | iShow.gr
Ειδήσεις
Η συγκινητική προσφορά του Ορέστη Τσανγκ και το ευχαριστώ σε γιατρούς και νοσηλευτές
Σάββατο, 4 Απριλίου 2020
12:45

Ο γνωστός επιχειρηματίας με καταγωγή από την Κίνα, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και βιώνει την κατάσταση καραντίνας που βιώνουμε όλοι. Όμως, εκτός από το να μείνει σπίτι κλεισμένος, είπε να κάνει και κάτι ακόμα για να προσφέρει, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο.

Ο Ορέστης Τσανγκ λοιπόν αποφάσισε να προσφέρει ένα μικρό διαμέρισμα που έχει στην Αθήνα για να εξυπηρετήσει κάποιον γιατρό ή νοσηλευτή που ίσως το χρειάζεται για να μείνει προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με τους δικούς του ανθρώπους μιας και έρχεται σε συνεχή επαφή με ασθενείς που ίσως είναι προσβεβλημένοι από τον κορονοϊό.

Ο ίδιος ανακοίνωσε στην προσωπική του σελίδα στο instagram.

«Θέλω να προσφέρω, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για έναν γιατρό ή νοσηλευτή που το έχει ανάγκη να μείνει εκτός της οικογένειας του, γιατί φοβάται να μην κολλήσει την οικογένεια του για όλη την διάρκεια του #covid19 στην χώρα μας.

Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη για την δημόσια υγεία!! Παρακαλώ ας μου στείλετε προσωπικό μήνυμα και εγώ με την σειρά μου να μπορέσω να βοηθήσω κάποιον ή κάποια από το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Ορέστης Τσανγκ.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Φαίδων - Ορέστης Τσάγκ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551