Αναζήτηση:
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης στο «Σημείο Συνάντησης»
Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
18:29Τι συμβαίνει όταν βρίσκεσαι σε ένα τηλεοπτικό στούντιο με τον άνθρωπο που έχεις δημιουργήσει οικογένεια και μοιράζεσαι όχι μόνο την ίδια καθημερινότητα, αλλά και την ίδια επαγγελματική ιδιότητα;

Την απάντηση θα δώσουν η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Αϊβάζης.
Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 και ώρα 00:15, το αγαπημένο ζευγάρι έρχεται με διάθεση αφοπλιστικής ειλικρίνειας -έτοιμο να συζητήσει για όλα- στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1.
Η Μαρία Κορινθίου που φέτος ερμηνεύει τον πιο σπουδαίο ρόλο της θεατρικής πορείας της μιλά με το σύζυγό της για την κοινή ζωή τους και την καλλιτεχνική συνύπαρξή τους.
Ο Γιάννης Αϊβάζης αναπολεί, θυμάται και περιγράφει αναμνήσεις από την εποχή που γνωρίστηκε με τη γυναίκα του και όταν αργότερα δημιούργησαν την οικογένειά τους. Ποιος ζηλεύει περισσότερο; Μετανιώνουν που δεν απέκτησαν δεύτερο παιδί; Θα παρουσιάσουν ποτέ μαζί εκπομπή;
Μία εκπομπή με έντονο το προσωπικό στοιχείο, καθώς φωτίζει την κοινή πορεία των δύο ηθοποιών και συζύγων. Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μιλούν ειλικρινά, χωρίς περιστροφές και ενστάσεις, στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1.

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα