
Στην πιο τρυφερή φάση της ζωής της βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετρά αντίστροφα για να γίνει μητέρα.
Σε αυτή τη διαδρομή, δεν είναι μόνη της, αφού στο πλευρό της βρίσκεται σταθερά ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, .

Παρά το ιδιαίτερα φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα και τις συνεχείς δραστηριότητές του στον χώρο της εστίασης, ο επιχειρηματίας προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της. Ιδιαίτερα τα μεσημέρια, όταν η παρουσιάστρια επιστρέφει στο σπίτι μετά την εκπομπή της και ξεκουράζεται, φροντίζουν να απολαμβάνουν ήρεμες στιγμές μαζί.

Πρόσφατα, μια από τις κλασικές λιγούρες της εγκυμοσύνης έκανε την εμφάνισή της και ο Πάνος Κουτσουμπής έσπευσε να τη φροντίσει. Επιστρέφοντας από τον φούρνο που άνοιξε πρόσφατα στο Παγκράτι, της έφερε ένα ζεστό κρουασάν με λουκάνικο. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε τη χαρά της και μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλοντας να δείξει πόσο υποστηρικτικός και προσεκτικός είναι απέναντί της.

Μπορεί κατά καιρούς να έχει αναφέρει με χιούμορ ότι ο αρραβωνιαστικός της την ενθαρρύνει να είναι εγκρατής με τη διατροφή της, όμως κάθε του πράξη δείχνει πως ξέρει πότε να βάζει τη λογική και πότε να κάνει ένα μικρό «χατίρι».
Πηγή: gossip-tv.gr