Αναζήτηση
Η Ιωάννα ανοίγει την πόρτα του Cash Or Trash στην Αφρικανική τέχνη | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Ιωάννα ανοίγει την πόρτα του Cash Or Trash στην Αφρικανική τέχνη
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024
12:17

Η σημαία της εκκίνησης κατεβαίνει και ο Αριστείδης μπαίνει με φόρα στο δωμάτιο των αγοραστών, όπου αποκαλύπτεται ένα πρωτότυπο αντικείμενο, από εκείνα που κινούν την περιέργεια των αγοραστών. Το αντικείμενο του πωλητή, που δεν χρησιμοποιείται, πλέον, αν και είναι λειτουργικό, ήταν δώρο για τη συμμετοχή της συζύγου του Αριστείδη στο τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης» τη δεκαετία του ’90! Ο Αριστείδης, πιστός τηλεθεατής του Cash or Trash, άκουσε τη συμβουλή της Δέσποινας Μοιραράκη, άνοιξε το πατάρι του, βρήκε το κατάλληλο αντικείμενο και ήρθε αποφασισμένος να βγει κερδισμένος στην πρώτη του δημοπρασία!

Η Ιωάννα ανοίγει την πόρτα του Cash Or Trash στην Αφρικανική τέχνη. Η πολιτικός επιστήμονας, οικονομολόγος και διεθνολόγος, έχει πλούσιο βιογραφικό, δραστηριοποιείται στον πολιτικό στίβο και κερδίζει τις εντυπώσεις και με το εξαιρετικό αντικείμενο, που φέρνει στην εκπομπή. Το σίγουρο είναι, πως η δημοπρασία στο δωμάτιο των αγοραστών προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Με… γαλλικό αέρα έρχεται στο Cash Or Trash ο Αλέξανδρος, φέρνοντας ένα επώνυμο ζευγάρι χρηστικών αντικειμένων από τη συλλογή της γιαγιάς του, από ένα ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη. Τελικά, ο πωλητής θα βρει όχι έναν αλλά δύο νέους αγοραστές!






Σχετικά πρόσωπα
Φοίβος Στρουγγάρης
Γιώργος Τσαγκαράκης
Γιώργος Ευφραιμίδης
Γεώργιος Καράμπελλας
Άντα Πανά
Αθηνά Στυλιανίδου
Ελομίδα Βισβίκη
Θάνος Μαρίνης
Δημήτρης Δεμερτζής
Δέσποινα Μοιραράκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551