Αναζήτηση
Η «Φόνισσα» σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στην Cosmote TV | iShow.gr
Ειδήσεις
Η «Φόνισσα» σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στην Cosmote TV
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
16:21

Η απόλυτη κινηματογραφική επιτυχία του περασμένου χειμώνα «Φόνισσα», σε σκηνοθεσία της Εύας Νάθενα, έρχεται σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Κυριακή 21/4 στις 22:00, στο COSMOTE CINEMA 2HD.

Η ταινία που αποτελεί μια συμπαραγωγή της COSMOTE TV εκτυλίσσεται σε ένα δυστοπικό νησί της Ελλάδας γύρω στο 1900. Πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι η Χαδούλα, την οποία υποδύεται η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Η Χαδούλα είναι πολλά χρόνια χήρα και έχει μάθει να επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία, υπηρετώντας αυτό που της πέρασε η μητέρα της – μια σκυτάλη δύσκολη, που διαιωνίζει την υποτίμηση και την κατώτερη μοίρα της γυναίκας. Κάποια στιγμή, η Χαδούλα επαναστατεί μέσα της και αυτό δεν αργεί να συμβεί και προς τα έξω. Τότε, τα μικρά κορίτσια του νησιού γίνονται θύματά της. Αφαιρώντας τους τη ζωή, η ίδια νιώθει ότι τα απαλλάσσει από το κοινωνικό φορτίο που η ύπαρξή τους επιφέρει.

Σύντομα οι πράξεις της αυτονομούνται και τη φέρνουν αντιμέτωπη με τον νόμο. Εγκαταλείπει το σπίτι της και βρίσκει καταφύγιο στη φύση. Όμως, όσο και αν η ηθική της τής υπαγορεύει ότι έπραξε σωστά, στην πραγματικότητα το χρόνιο τραύμα της την ακολουθεί παντού. Το τέλος έρχεται σαν λύτρωση.

Σχετικά πρόσωπα
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Βερόνικα Δαβάκη
Όλγα Δαμάνη
Χριστίνα Μαξούρη
Στάθης Σταμουλακάτος
Αγορίτσα Οικονόμου
Γεωργιάννα Νταλάρα
Μιχάλης Οικονόμου
Tanweer Productions
Χρήστος Στέργιογλου
Δημήτρης Ήμελλος
Αντώνης Τσιοτσιόπουλος
Πηνελόπη Τσιλίκα
Ρίτα Λυτού
Έλενα Τοπαλίδου
Νίκη Παπανδρέου
Γαλήνη Χατζηπασχάλη
Μάνια Παπαδημητρίου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551