
Διακοπές παρέα με καλές φίλες της απολαμβάνει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στα Κουφονήσια και μοιράστηκε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. Στο στιγμιότυπο, η ιδρύτρια του "Save a Greek Stray" και επιχειρηματίας ποζάρει με τις καλές της φίλες στο 'Ανω Κουφονήσι με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Για την εξόρμησή της, η Εριέττα έχει επιλέξει ένα stylish σύνολο που απαρτίζεται από ένα biker μαύρο σορτς και ένα crochet crop top στα χρώματα του μαύρου και του ροζ. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με μαύρα σανδάλια.
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση συνεχίζει να απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι και να επισκέπτεται παραθαλάσσια μέρη και νησιά της χώρας μας. Πρόσφατα, μαζί με την οικογένειά της, τον Βύρωνα Βασιλειάδη και τα δύο παιδιά τους, Νίκο και Λέοντα, ταξίδεψαν στη Μεσσηνία, σε έναν τόπο που αγαπούν πολύ και στον οποίο επιστρέφουν συχνά.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, απόλαυσαν τις βουτιές τους στα γαλανά νερά, χαλαρές στιγμές και καλό φαγητό. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αποτύπωσε κάποιες στιγμές από τις οικογενειακές της διακοπές και τις μοιράστηκε με τους followers της.



Πηγή: TheTOC.gr