iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Η Disney έκοψε το κάπνισμα ακόμα και... στον Walt Disney!
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013
20:25


Η Disney αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα κατά τη δημιουργία του "Saving Mr. Banks",που εξιστορεί την δημιουργία της ταινίας "Mary Poppins", o ιδρυτής της, Walt Disney, που ενσαρκώνει ο Tom Hanks δεν έπρεπε να καπνίζει, εξαιτίας αυστηρού κανονισμού περι καπνίσματος στις ταινίες της Disney.

Φυσικά στη περίπτωση του Walt Disney ήταν μεγάλη πρόκληση να αποτυπωθεί σωστά, μιας και είναι γνωστό πως ήταν φανατικός καπνιστής κάτι που του προκάλεσε καρκίνο του πνεύμονα και στη συνέχεια να χάσει τη ζωή του το 1966.

Η παραγωγός είπε πως αφού τους απαγόρεψαν να δείξουν τον Walt να καπνίζει προσπάθησαν να βρουν δημιουργικούς τρόπους ούτως ώστε να μην αγνοήσουν τη συνήθεια του αυτή τελείως.

Για παράδειγμα, σε μια σκηνή ο Tom Hanks παρουσιάζεται να σβήνει ένα τσιγάρο, παρόλο που δεν διακρίνεται ο καπνός είναι ξεκάθαρο το τι ουσιαστικά συμβαίνει.


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Ουώλτ Ντίσνεϋ
Ουώλτ Ντίσνεϋ
Τομ Χανκς
Τομ Χανκς
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551