Αναζήτηση
Η αλήθεια για το κόστος εκπομπής με την Κάτια Ζυγούλη | iShow.gr
Ειδήσεις
Η αλήθεια για το κόστος εκπομπής με την Κάτια Ζυγούλη
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020
17:29
Πολλά από αυτά μάλιστα κάνουν λόγο για υψηλότατο κόστος και αμοιβή για την παρουσιάστριά του.
Κατ’ αρχάς, για την ιστορία… όχι της μόδας, αλλά της αλήθειας, η συγκεκριμένη εκπομπή δεν έχει καμία σχέση με «εκπομπές μόδας» που προβάλλονται αυτή την περίοδο στην τηλεόραση, όπως τα ριάλιτι «My style rocks» και «Shopping Star» αλλά πρόκειται για εκπομπή που προσπαθεί με ντοκιουμενταρίστικη «ματιά» να καταγράψει τη μόδα στη χώρα μας κι όχι μόνο.
Η εκπομπή θα προβληθεί για τρίτη σεζόν από τη συχνότητα της ΕΡΤ και για ακόμα μία σεζόν θα περνούσε… απαρατήρητη, παρά την αρκετά καλή δουλειά των συντελεστών αν δεν αποφάσιζαν να βρεθεί στο «τιμόνι» της η Κάτια Ζυγούλη.

Η απόφαση της ΕΡΤ και της εταιρείας παραγωγής ήταν στο φετινό κύκλο να υπάρχει on camera παρουσιάστρια, ρόλο που πρότειναν στην Κάτια Ζυγούλη, η οποία γνωρίζει το αντικείμενο και που άλλωστε «πολιόρκησαν» και «πολιορκούν» άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί. Η πρόταση έγινε, η Ζυγούλη την αποδέχθηκε και έτσι δόθηκε αφορμή να αρχίσουν… τα βέλη για υπέρογκες αμοιβές κλπ κλπ.
Τώρα λοιπόν, όσον αφορά το κόστος της εκπομπής μπορούμε να συγκρίνουμε τους προηγούμενους κύκλους, χωρίς παρουσιάστρια on camera και δη την Κάτια Ζυγούλη, για να διαπιστώσουμε ότι φέτος θα κοστίσει λιγότερο.

Όχι «λίγα», αλλά λιγότερο, αν και το κόστος της κινείται σε λογικά τηλεοπτικά πλαίσια για τις ανάγκες της συγκεκριμένης εκπομπής. Έτσι λοιπόν οι πρώτοι δύο κύκλοι, των 12 και 6 επεισοδίων έκαστος, είχε κοστολογηθεί για 9.893,15 ευρώ το επεισόδιο, καθώς απαιτούνται έρευνα και συνεντεύξεις με πολύωρα γυρίσματα και μοντάζ.

Ο καινούργιος κύκλος, ο τρίτος, με την Κάτια Ζυγούλη στην παρουσίαση, μετά την απόφαση ανανέωσης από την τωρινή διοίκηση της ΕΡΤ για είκοσι επεισόδια θα κοστίσει 8.982,25 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) το καθένα, τουτέστιν κοντά στο ένα χιλιάρικο φθηνότερα!
Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια για το κόστος αποδεικνύοντας ότι έγινε και μείωση ενώ για την ποιότητα της εκπομπής θα μπορεί ο καθένας να κρίνει αφού με τόσο… ντόρο δικαιολογημένα στην ΕΡΤ θεωρούν ότι θα αυξηθεί κι η τηλεθέασή της για να γνωρίσουν οι τηλεθεατές την «Ιστορία της μόδας» αλλά και να δουν την Κάτια Ζυγούλη στην παρουσίαση…!
newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς
Σχετικά πρόσωπα
Κάτια Ζυγούλη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551