Αναζήτηση
H dream team της Eλληνικής Eurovision τραγουδά στο Instagram - Από τον Σάκη Ρουβά, στη Στεφανία Λυμπερακάκη | iShow.gr
Ειδήσεις
H dream team της Eλληνικής Eurovision τραγουδά στο Instagram - Από τον Σάκη Ρουβά, στη Στεφανία Λυμπερακάκη
Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020
09:00

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος δεν είναι απλά ένας από τους συνθέτες που στη Eurovision αποκαλούν μέλος μιας dream team για τον διαγωνισμό. Έχει και τον τρόπο να συγκεντρώνει όλους τους καλλιτέχνες που έχουν πατήσει κάποτε στη σκηνή της Eurovision - η οποία και ακυρώθηκε φέτος λόγω κορωνοϊού - με τα ελληνικά χρώματα, σε μια σειρά από επανεκτελέσεις μεγάλων τους επιτυχιών.

Από τον Σάκη Ρουβά, ως τη Ντέμυ και από την Τάμτα (που πήγε με την Κύπρο βέβαια) στη Στεφανία Λυμπερακάκη και bonus track, τους Δέσποινα Βανδή (που έχει παρουσιάσει άλλωστε ελληνικό τελικό της Eurovision) και Αντώνη Ρέμο.

Ο Σάκης Ρουβάς τραγουδά ζωντανά στο Instagram

Ο Σάκης Ρουβάς τραγουδά «παράφορα» ζωντανά, σε μια accoustic εκδοχή δια χειρός Δημήτρη Κοντόπουλου, η οποία και αναρτήθηκε την Τρίτη. Μια εκτέλεση που δεν είναι η πρώτη, σε αυτή τη σειρά αναρτήσεων του μουσικοσυνθέτη στο Instagram..

Μια μέρα νωρίτερα, ήταν η σειρά της Ντέμυς (για δεύτερη φορά) να τραγουδήσει και πάλι με τη συνοδεία του Δημήτρη Κοντόπουλου στα πλήκτρα από την άνεση του σπιτιού της.

Στην πρόκληση του Δημήτρη Κοντόπουλου ανταποκρίθηκε όμως και η Τάμτα, που βρέθηκε στη Eurovision πριν από έναν χρόνο με τα χρώματα της Κύπρου.

Μια Supergirl της Eurovision στο Instagram Φυσικά, από τις εκτελέσεις που επιμελείται ο Δημήτρης Κοντόπουλος δεν θα μπορούσε να λείπει η Στεφανία Λυμπερακάκη. Η ομογενής από την Ολλανδία που είχε την ατυχία να πάρει το εισιτήριο για τη Eurovision φέτος, όταν και η διοργάνωση αναγκάστηκε να ακυρώσει τον διαγωνισμό για πρώτη φορά στην ιστορία του.


Πηγή:www.markos.tv

Σχετικά πρόσωπα
Σάκης Ρουβάς
Δημήτρης Κοντόπουλος
Τάμτα Γκοντουάτζε
Στεφανία Λυμπερακάκη
Δήμητρα Παπαδέα (Demy)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551