Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel», οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Η Αλίκη και ο Πέτρος συνειδητοποιούν ότι η Κυβέλη με τον Ρήγα το έσκασαν μέσα στη νύχτα και έρχονται αντιμέτωποι με τον έξαλλο Χατζημήτρο. Η Αλίκη αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο Χατζημήτρος βοήθησε τον Ρήγα να βγει από τη φυλακή, ενώ ο Άρης την προειδοποιεί ότι κινδυνεύει άμεσα.
Την ίδια στιγμή, η Σοφία καταγγέλλει τον Αλέξανδρο στην αστυνομία για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Πέτρου. Η Κυβέλη φτάνει με τον Ρήγα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και σοκάρεται συνειδητοποιώντας πώς μπορεί να είναι η ζωή της από εδώ και πέρα, μακριά από την πολυτέλεια του ξενοδοχείου.
Ο Χρόνης αποκαλύπτει στον Πέτρο την εμπλοκή του Αλέξανδρου στην απόπειρα εναντίον του, γεγονός που τον οδηγεί σε κατάσταση αμόκ. Ο Πέτρος πηγαίνει έξαλλος να βρει και να αντιμετωπίσει τον Αλέξανδρο, αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του μια για πάντα.
Η δίκη συνεχίζεται με τις κρίσιμες καταθέσεις της Πελαγίας και της Λίτσας. Ο Χατζημήτρος, βλέποντας τα σχέδιά του να κινδυνεύουν, χάνει την ψυχραιμία του και συγκρούεται ανοιχτά με τη Μελίνα. Παράλληλα, ο Άρης, υπό την πίεση του Κομνηνού, αποκαλύπτει το όνομα του μάρτυρα στην υπόθεση Ντεσλόρ.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Αλίκη νιώθει πλέον ελεύθερη να πει όλη την αλήθεια στον Πέτρο για την απόπειρα δολοφονίας του, κάτι που αναμένεται να αλλάξει τα πάντα στη σχέση τους και στην πορεία των ερευνών.











