Αναζήτηση
Γλυφάδα: Εντυπωσιακή η πρώτη drive in συναυλία στην Ελλάδα με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου | iShow.gr
Ειδήσεις
Γλυφάδα: Εντυπωσιακή η πρώτη drive in συναυλία στην Ελλάδα με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020
17:45

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η drive in συναυλία της Νατάσσας Θεοδωρίδου στο πλαίσιο του "Φεστιβάλ Γλυφάδας 2020". Πλήθος κόσμου διασκέδασε στα αυτοκίνητά του.

Άκρως επιτυχημένη ήταν η πρώτη drive in συναυλία στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/06) στη Γλυφάδα με την διάσημη τραγουδίστρια Νατάσσα Θεοδωρίδου, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού "Φεστιβάλ Γλυφάδας 2020".

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε με τα αυτοκίνητά του στο Α' Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας για να παρακολουθήσει τη συναυλία της αγαπημένης λαϊκής τραγουδίστριας, πουξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 και διήρκησε περίπου 2 ώρες.

Δεκάδες αμάξια παρατάχθηκαν στον χώρο στάθμευσης κάτω από τη σκηνή από νωρίς, έχοντας το καθένα τη δική του θέση και τηρώντας τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας καιαυτοπροστασίας.

Άτομα διαφόρων ηλικιών διασκέδασαν με έναν διαφορετικό τρόπο, απολαμβάνοντας τις επιτυχίες της Νατάσσας Θεοδωρίδου, που είχε στο πλευρό της τον Παντελή Καναράκη, ο οποίος χάρισε στιγμές γέλιου.

Αναμφίβολα ήταν μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά με νέους όρους και αλλιώτικη αίσθηση, που έδωσε το "σήμα" για τα δρώμεναπου θα ακολουθήσουν στο πλαίσιο του "Φεστιβάλ Γλυφάδας 2020", αλλά και άλλων διοργανώσεων, που θα επιλέξουν φέτος τις drive in εκδηλώσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή:www.news247.gr

Σχετικά πρόσωπα
Νατάσα Θεοδωρίδου
Παντελής Καναράκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551