Αναζήτηση
Γιώργος Μαυρίδης: Η σκληρή απάντηση για την περιπέτεια στο Μεξικό | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιώργος Μαυρίδης: Η σκληρή απάντηση για την περιπέτεια στο Μεξικό
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
10:15

Στην υπόθεση φαίνεται ότι ενεπλάκηκαι η Πρεσβεία του Μεξικό στην Ελλάδα, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε πως στοαεροδρόμιο της πόλης του Μεξικό δεν υπάρχουν κελιά. Επίσης, ανέφερε ότι ο Γιώργος Μαυρίδης είχε επικοινωνία με τους συγγενείς του.

Όλα δείχνουν πως αυτό συνέβη με στόχο να καθησυχαστούν οι Έλληνες τουρίστες και να αντιληφθουν πως η χώρα παραμένει φιλόξενη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης με τη σειρά του έδω τη δική του απάντηση για το συμβάν μέσω μιας σκληρής ανάρτησης στο προσωπικό του προφίλ στο ιnstagram.

«Θα ήθελα να ενημερώσω την αγαπημένη πρεσβεία του Μεξικού, ότι παρότι η χώρας σας δεν είναι πρώτη σε παραγωγή ελαιολάδου, το λάδι ρέει αυθονο και ότι έχω μια φωτογραφία στο κινητό μου από την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα .Θέλω να προσθέσω ότι έχω τα στοιχεία συγκρατουμενων, εεεεε συγνώμη τουριστών ηθελα να πω, που πέρασαν τις μέρες τους μαζί μας και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις μαρτυρίες τους σε βίντεο για τις ευχάριστες αναμνήσεις που είχαν από την "ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα".Ενα απλό στυλό που δεν βρήκατε στο ψάξιμο και ένα κομμάτι χαρτί υγείας μπορούν να φανούν χρήσιμα στις μέρες μας» αναφέρει


Πηγή:www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Μαυρίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551