iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η σχέση μου με τη Ντορέττα είναι μια πολύ όμορφη συγκυρία»
Τρίτη, 21 Απριλίου 2026
17:02

Καλεσμένος στην παρέα του Buongiorno ήταν ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω στην πρώτη του τηλεοπτική εμπειρία σε μικρή ηλικία, μίλησε για την υποκριτική ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

gerontidakis-3.jpg

«Στη δουλειά μας παίζει ρόλο η διαχείριση της επιτυχίας ή μίας κακιάς στιγμής. Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να κάτσεις και πεις ότι είσαι κάτι ξεχωριστό», είπε αρχικά ο ηθοποιός, αναφερόμενος στην επιτυχία που έκανε η σειρά «Άγριες Μέλισσες», στην οποία συμμετείχε.

gerontidakis-1.jpg

«Από την πρώτη μέρα που μπήκα στη δουλειά του ηθοποιού όλα δύσκολα μου φαίνονται. Η ενασχόληση με την υποκριτική ξεκίνησε με την ταινία Peppermint, το 1999. Οι γονείς μου ήταν πολύ διακριτικοί και υποστηρικτικοί σε ότι κι εάν έκανα».
«Δουλεύοντας από τα 11, έχασα κάτι από την παιδικότητά μου και είναι λογικό να χάσεις. Έπρεπε με έναν τρόπο να συντονίζεσαι και ήταν δύσκολο», είπε.
Όπως είπε ο ίδιος, παρά την απογοήτευση, δεν τα παράτησε ποτέ γιατί του αρέσει η υποκριτική.

Για τη σχέση του με την Ντορέττα, είπε πως «είναι μια πολύ όμορφη συγκυρία».
«Πιστεύω σίγουρα στο timing, αλλά μπορεί να μην είσαι το timing του άλλου. Αν είναι να χαλιέσαι, καλύτερα να μην το κάνεις».


Πηγή: gossip-tv.gr

iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551