Αναζήτηση
Γιάννης Μπέζος - «Πρέπει να υπάρχει αυτή η φήμη γιατί, αν δεν υπάρχει, θα το διαλύσουμε τελείως.» | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιάννης Μπέζος - «Πρέπει να υπάρχει αυτή η φήμη γιατί, αν δεν υπάρχει, θα το διαλύσουμε τελείως.»
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
11:44



Για το πλήγμα που δέχθηκε ο χώρος της τέχνης εν μέσω πανδημίας του Κορονοιού μίλησε ο Γιάννης Μπεζος στο "Secret" των παραπολιτικών και στον Γιάννη Ξυνόπουλο.

Πόσο διαφορετικό θα είναι το φετινό καλοκαίρι και πόσο πιο φοβισμένο θα είναι το κοινό τη νέα σεζόν;

«Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μια κατάσταση άγνωστη» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος για το ξεκίνημα των καλοκαιρινών παραγωγών και τις αντίστοιχες περιοδείες.

«Δεν είναι αυτά που έχουμε συνηθίσει κάθε καλοκαίρι, όταν υπάρχει έντονη δραστηριότητα, πολλές παραγωγές και μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Θα είναι ένα καλοκαίρι ειδικό λόγω των συνθηκών».

«Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι το τελευταίο καλοκαίρι έτσι, η τελευταία μας περιπέτεια, και από το φθινόπωρο θα ξαναμπούμε στον δρόμο μας» πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος και αποφάσισε να απέχει θεατρικά τόσο το καλοκαίρι όσο και το πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν.

Έντονες, ωστόσο, παραμένουν οι εκτιμήσεις για μια νέα εξάπλωση του κορονοϊού, γεγονός που δημιουργεί σε κάθε περίπτωση και έντονη ανασφάλεια στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Πρέπει να υπάρχει αυτή η φήμη γιατί, αν δεν υπάρχει, θα το διαλύσουμε τελείως. Υπάρχει για να λειτουργεί σαν ανασταλτικό και να μας θυμίζει ότι υπάρχει ακόμα ο ιός – η αλήθεια είναι αυτή – και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.



Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Μπέζος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551