Αναζήτηση
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για τον κορονοϊό - Το Μένουμε σπίτι έχει και τα κακά του | iShow.gr
Ειδήσεις
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για τον κορονοϊό - Το Μένουμε σπίτι έχει και τα κακά του
Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020
11:15

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς "το Καφέ της Χαράς" Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καθημερινότητά του εν μέσω κορονοϊού.

«Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις ανθρώπινες επαφές. Ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και μας δίνει αυτή τη δυνατότητα, προσπαθούμε όσο μπορούμε να τη συντηρήσουμε, υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις και κοινωνικές και επαγγελματικές που όσο γίνεται προσπαθούμε να τις συντηρήσουμε μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία και να επανέλθουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων», δήλωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Φαντάζομαι πως θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία, θα διογκωθεί το πρόβλημα ακόμα περισσότερο… Όλα τα αρνητικά της συνεχούς τριβής στις οικίες θα φανούν πολύ περισσότερο με τον χρόνο. Δυστυχώς το Μένουμε Σπίτι έχει και τα κακά του. Είναι δύσκολο αυτό το πράγματα στο πως θα το διαχειριστούμε. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε όλοι αισιόδοξοι», πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ερωτηθείς αν αυτό το διάστημα που είναι στην απομόνωση εξαιτίας του κορονοϊού είναι μία ευκαιρία για να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο του Φατσέα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης απάντησε:

«Ευτυχώς, το έχει αναλάβει ο Χάρης Ρώμας αυτό. Από ότι ξέρω γράφει πυρετωδώς οπότε σε μένα έχει αφήσει άλλες ασχολίες», τονίζοντας ότι «δυστυχώς είμαι φύσει απαισιόδοξος χαρακτήρας και μου έχει μείνει η απαισιόδοξη πλευρά. Αφήστε με εμένα να ανησυχώ με το τι θα γίνει με την κατάσταση. Δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για να κάθομαι να ασχολούμαι με αυτά, δυστυχώς. Εύχομαι να πανε όλα καλά και να βγούμε αλώβητοι από αυτήν την ιστορία. εμείς μένουμε σπίτι, προσπαθούμε να τηρούμε τις οδηγίες. Πρώτη φορά είμαστε τόσο πειθαρχημένοι στις οδηγίες που μας έχουν δοθεί αρκεί και το κράτος να κάνει αυτά που πρέπει να θωρακιστεί η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια υγεία».

Πηγή: www.enikos.gr



Σχετικά πρόσωπα
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551