Αναζήτηση
Football stories: Η νέα ποδοσφαιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 | iShow.gr
Ειδήσεις
Football stories: Η νέα ποδοσφαιρική εκπομπή του ΑΝΤ1
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
17:14


Ο παρουσιαστής μιλά στο «TV Εθνος» για την εκπομπή «Football Stories», που ετοιμάζει για τον ΑΝΤ1, και μας αποκαλύπτει όσα θα δούμε τη νέα σεζόν.

Το όλο πρότζεκτ στηρίζεται ουσιαστικά σε μια ιδέα που είχα εγώ και οι συνεργάτες μου κι έχει να κάνει με το ρομαντικό ενδιαφέρον μας για το ποδόσφαιρο και τις ιστορίες γύρω από αυτό» μας λέει ο Γιώργος Λέντζας και προσθέτει:

«Aποφασίσαμε να κάνουμε μια ταξιδιωτική εκπομπή με άξονα το ποδόσφαιρο, όπου απλώς ταξιδεύουμε στις πόλεις όπου παίζονται τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου και προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με τους οπαδούς, να δούμε πώς το ζούνε όλο αυτό εκείνοι και να διερευνήσουμε τα αίτια που γεννούν τα ντέρμπι».

Τι καινούργιο έρχεται μέσα από τη νέα αυτή παραγωγή; Oπως μας εξήγησε ο κ. Λέντζας «στην εκπομπή θα δούμε ουσιαστικά τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές έχθρες μέσα από την προσέγγιση μιας παρέας, η οποία ταξιδεύει για να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει. Να παρακολουθήσει αυτά τα ματς. Ερχόμαστε σε επαφή με διάφορους οπαδούς των ομάδων.

Προσπαθούμε να ξεψαχνίσουμε κάποιες ιστορίες που δεν έχουν προβληθεί. Όλο αυτό το πράγμα κορυφώνεται με το να καταφέρουμε να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι από κοντά και να μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα του γηπέδου, όχι όπως τη βλέπουμε, ας πούμε, τηλεοπτικά, αλλά αντιθέτως όπως περιμένει κάποιος να το ζήσει αν βρίσκεται στις κερκίδες».

Στην ερώτησή μας σχετικά με τα κριτήρια με τα οποία γίνεται η επιλογή τού εκάστοτε προορισμού, ο γνωστός παρουσιαστής μάς είπε:

«Εξετάζουμε πρώτα απ’ όλα ποια θεωρούνται τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου, όχι απαραίτητα σαν αίγλη, σαν κόστος ομάδων ή σαν δυναμική πρωταθλημάτων, αλλά εστιάζοντας στο βαθύ σχίσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες και στους οπαδούς της. Δηλαδή γι’ αυτό τον λόγο επιλέξαμε τον αγώνα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος μεταξύ Σέλτικ - Ρέιντζερς, που θεωρείται το μεγαλύτερο και πιο βίαιο ντέρμπι του κόσμου.

Που ταξίδεψαν: Η ομάδα της εκπομπής έχει ταξιδέψει μέχρι σήμερα σε τέσσερις χώρες: Στην Ισπανία για τον αγώνα Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, στην Αγγλία για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ, στη Σκοτία για το Σέλτικ - Ρέιντζερς και στην Ολλανδία για το Aγιαξ - Φέγενορντ. Πολύ σύντομα το επιτελείο της εκπομπής θα επισκεφτεί την Κωνσταντινούπολη για το ντέρμπι Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ, ενώ οι επόμενοι προορισμοί για τη συνέχεια είναι η Ουρουγουάη και η Βραζιλία.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Λέντζας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551