Αναζήτηση
First Dates: Στη δυναμική Βασιλική αρέσουν οι ξεκάθαρες καταστάσεις | iShow.gr
Ειδήσεις
First Dates: Στη δυναμική Βασιλική αρέσουν οι ξεκάθαρες καταστάσεις
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
13:56

Κάθε πρώτο ραντεβού κρύβει τη δική του μαγεία! Στο First Dates η μαγεία δημιουργείται από τη ρομαντική ατμόσφαιρα, την αστερόσκονη της Ζεν και φυσικά από τους γεμάτους όρεξη daters της βραδιάς!

Η θεοσεβούμενη Πέτια ψάχνει έναν ευγενικό άντρα και το ιδανικό της σενάριο είναι να συναντήσει τον μελλοντικό της σύζυγο! Είναι τυχερή, μιας και ο Μάριος μπορεί να αποδειχθεί ένα match made in heaven!

Ο Γιώργος δηλώνει original Θεσσαλονικιός και η θετική του ενέργεια σίγουρα θα τον βοηθήσει να κατακτήσει την καρδιά της γοητευτικής Γιολάντα, που έρχεται και αυτή στο First Dates με βορειοελλαδίτικο ταμπεραμέντο!

Στη δυναμική Βασιλική αρέσουν οι ξεκάθαρες καταστάσεις και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής με θάρρος. Ελπίζει πως και ο άντρας, που θα συναντήσει στο αποψινό ραντεβού της, θα είναι το ίδιο ατρόμητος! Θα καταφέρει, άραγε, ο Γιώργος να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της;

Ο Κωνσταντίνος ψάχνει μία κοπέλα να τον συναρπάσει και η Λένα, που έχει αυτοπεποίθηση στην τέχνη του φλερτ, μπορεί και να το καταφέρει!









Σχετικά πρόσωπα
Σάββας Βέλλας
Ζενεβιέβ Μαζαρί
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551