Αναζήτηση
Εύα Καϊλή: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκιση | iShow.gr
Ειδήσεις
Εύα Καϊλή: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκιση
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023
11:27

«Εύα Καϊλή: Πέντε χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας, κατασκόπευαν την Επιτροπή Pegasus», είναι ο τίτλος με τον οποίον αναγγέλλει η ισπανική εφημερίδα El Mundo το πρώτο μέρος συνέντευξης της Εύας Καϊλή, την οποία προβάλλει ως παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που φυλακίστηκε για το σκάνδαλο «Qatar Gate» αρνείται ότι πήρε χρήματα από το εμιράτο του Κατάρ. «Έπαθα σοκ. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσα να δω το παιδί μου, δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει με τον άντρα μου», είναι τα πρώτα λόγια της Εύας Καϊλή στην συνέντευξή της. «Όλα όσα συνέβαιναν πήγαιναν να με τρελάνουν. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη», συνεχίζει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και συμπληρώνει: «Λένε πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

Η ίδια αναφέρει ότι έχει ενδείξεις πως η δίωξή της οφείλεται στις ενέργειές της ως πολιτικού, αναφορικά με τα λογισμικά παρακολούθησης, διότι όπως λέει χρήματα δεν έχει πάρει.
Επιπλέον, διαψεύδει ότι βρέθηκαν υπέρογκα ποσά στο σπίτι της . Μέσα στο σπίτι της, υποστηρίζει, βρίσκονταν μόνο χρήματα που ήταν η αμοιβή της από το ευρωκοινοβούλιο. «Τα 150.000 ευρώ που βρέθηκαν σπίτι μου, δεν έχουν τα αποτυπώματά μου. Ας απαντήσει ο ιδιοκτήτης τους», γράφει η εφημερίδα ότι δήλωσε η Εύα Καϊλή.

Η Εύα Καϊή, επιβεβαίωσε ότι ο Παντσέρι, πήγαινε τακτικά στο σπίτι της, ωστόσο διέψευσε ότι είχε κάθε οικονομική συναλλαγή μαζί του.

«Ήμουν σε σοκ. Δεν μπορούσα να δω την δικογραφία, δεν μπορούσα να δω το μωρό μου, δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβη με τον άντρα μου». Λέει ότι υπέθεσε πως όταν την ενημέρωσαν πως ο άντρας της συνελήφθη επρόκειτο για κάποιο τροχαίο ατύχημα.

«Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο ενδιαφέροντα, όταν δύο ημέρες μετά μίλησα με τον δικαστή», ο οποίος της έκανε ερωτήσεις για την πολιτική της εργασία, λέει η ευρωβουλευτής.



Πηγή: www.enikos.gr



Πηγή: markos.tv

Σχετικά πρόσωπα
Εύα Καϊλή
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551