Αναζήτηση
Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έφυγε για Σουηδία. Στο πλευρό της η κούκλα μητέρα της | iShow.gr
Ειδήσεις
Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έφυγε για Σουηδία. Στο πλευρό της η κούκλα μητέρα της
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
16:42

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis η οποία θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού, έφυγε για Σουηδία και το gossip-tv.gr την απαθανάτισε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η όμορφη τραγουδίστρια, κρατώντας τη σημαία της Κύπρου στα χέρια, έφυγε για το Μάλμε, και ο ενθουσιασμός της ήταν ολοφάνερος. Από το πλευρό της δεν έλειπε η εντυπωσιακή μητέρα της αλλά και ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Η Silia Kapsis είναι 16 χρονών κι έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει με τη φωνή της, το ταλέντο της και την αγάπη της για τη μουσική.

Τη γνωρίσαμε πριν από λίγους μήνες, όταν η Κύπρος ανακοίνωσε τη συμμετοχή της, αλλά και το τραγούδι της για τη μεγάλη γιορτή της μουσικής, την Eurovision 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Malmo, στη Σουηδία.


image00013.jpg

Η Silia Kapsis στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.


«Το μήνυμα του τραγουδιού δεν είναι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά για άτομα τα οποία ζουν σε έναν ψεύτικο κόσμο, με ένα ψεύτικο σενάριο, όπως το body shaming, το sexualliti, και βασικά εγώ και οι υπόλοιποι βγαίνουμε έξω από αυτόν τον ψεύτικο κόσμο και ερχόμαστε στην αλήθεια, χωρίς να είμαστε ψεύτες», είχε δηλώσει πριν την κυκλοφορία του Liar.


Η Silia Kapsis έχει γεννηθεί στην Αυστραλία από πατέρα Κύπριο, επίσης μουσικό, τον Γιώργο Καψή, ενώ η μητέρα της κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Η 16χρονη παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ασχοληθεί με τη μουσική, τον χορό και την υποκριτική. Έχει διαγράψει ήδη μια λαμπρή πορεία στον χώρο της και υπόσχεται ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια είχε τραγουδήσει στο prive πάρτι για τα 30α γενέθλια του διάσημου ηθοποιού Alex Russell στο Los Angeles.

Στο βιογραφικό της αναγράφεται η σπουδαία εμφάνισή της στο show της Jennifer Hudson, καθώς και η συμμετοχή της στο ντοκιμαντέρ χορού που δημιούργησε ο Taboo από τους Black-Eyed Peas.

Όσον αφορά την καριέρα της στην υποκριτική η 16χρονη έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Pearly Gates» όταν ήταν μόλις 9 ετών και στη σειρά «Welcome to our lockdown» όταν έκλεισε τα 14 της.

Η αγάπη της για το τραγούδι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία λόγω του πατέρα της. Συγκεκριμένα, η Silia Kapsis κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό το πρώτο της single με τίτλο «Who am I», το οποίο είχε γράψει όταν ήταν μόλις 12 ετών.


Η Silia Kapsis στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Η Silia Kapsis στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Η Silia Kapsis στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Η Silia Kapsis με την εντυπωσιακή μητέρα της.

Silia Kapsis-Δημήτρης Κοντόπουλος

Η Silia Kapsis στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Η Silia Kapsis στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Silia Kapsis
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551