Αναζήτηση:
Ετεοκλής Παύλου: Οι τρυφερές δηλώσεις για την Ελένη Χατζίδου – Κεραυνοβόλος έρωτας
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
19:15

ο Ετεοκλής Παύλου είναι ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου και σύντομα θα ευρύνουν την οικογένειά τους, αφού περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Ο Ετεοκλής μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς του Κου Κου» και αποκάλυψε τα τρυφερά αισθήματα για την αγαπημένη του, ακόμη κι αυτά που ένιωσε την πρώτη φορά που την είδε.

«Ήμασταν στο νοσοκομείο στην Καλαμάτα και είχαμε το άγχος για το τι έχει η Ελένη επειδή πονούσε πολύ και με το που βγαίνει η γιατρός και την βλέπουμε στο χαμόγελο και λέει «με το καλό», είχα ένα χαμόγελο μέχρι εδώ πάνω! Δεν το πίστευα! «Δεν πειράζει αγάπη μου που πονάς» της είπα και γέλαγα μόνος μου. Την πήρα αγκαλιά, την φιλούσα!»

«Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν άντρα από το να είναι λιγόψυχος και να φοβάται. Εγώ γνώρισα τη γυναίκα που ήθελα να περάσω όλη τη ζωή μου μαζί της και ήμουν έτοιμος από την αρχή να της προσφέρω τα πάντα.»

«Πιο κεραυνοβόλος έρωτας δεν γίνεται! Με το που μπήκα στο γυμναστήριο και την είδα που έκανε διάδρομο – θυμάμαι τι φορούσε ακριβώς, ένα κολάν με ένα μωβ μπλουζάκι από πάνω – κοιτιόμασταν. Εγώ κρυβόμουν πίσω από τον διάδρομο να μην καρφωθώ κιόλας. Την επόμενη μέρα, εγώ είμαι γυμναστής σε έναν κοινό μας φίλο και λέει στην Ελένη έλα να γυμναστείς με τον γυμναστή μου να δεις τι δουλειά θα κάνεις. Την βλέπω να μπαίνει, ήμουν με τον ντοσιέ με τις ασκήσεις και λέω: «Δεν είναι δυνατόν», αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας: «Για μένα η γυναίκα μου είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο».


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα