Αναζήτηση
Ετεοκλής Παύλου: Οι αιχμηρές απαντήσεις για Καραβάτου, Αντωνά και Ουγγαρέζο | iShow.gr
Ειδήσεις
Ετεοκλής Παύλου: Οι αιχμηρές απαντήσεις για Καραβάτου, Αντωνά και Ουγγαρέζο
Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2026
13:42

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε για την πρόωρη διακοπή της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Ύφος», τονίζοντας πως από την πλευρά του σταθμού ήταν ένα τετράμηνο υπομονής παρά εκπομπής, καθώς ήθελαν να γίνει αυτό που επιθυμούσαν εξαρχής. Αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία της Μαρίας Αντωνά με την Κατερίνα Καραβάτου, λέγοντας ότι το ύφος της Αντωνά του φάνηκε σαν «σταρ του Hollywood» όταν την είδε, διευκρινίζοντας ότι αυτό αφορά την εικόνα. Σχολιάζοντας τη δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα ότι η Μαρία είναι η πιο σταρ, ο Παύλου απάντησε πως ο ίδιος δεν νιώθει σταρ, και το μόνο «σταρ» που υπάρχει είναι το κανάλι στο οποίο βρίσκονται.

Σχετικά με την Άρια Καλύβα, ο Ετεοκλής Παύλου σημείωσε ότι από τη μία μιλάει για το αν υπάρχει άποψη στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα, ενώ από την άλλη θέλει να τονίσει πόσο αναντικατάστατη είναι. Τόνισε πως αν κάποιος θέλει να υπογραμμίσει κάτι θετικό για τον εαυτό του, μπορεί να το κάνει χωρίς να υποτιμήσει τους υπόλοιπους. Ακόμη, χαρακτήρισε «καυστικό» και «στα όρια του προσβλητικού» το σχόλιο της Τίνας Μεσσαροπούλου για την Κατερίνα Καραβάτου, ότι δηλαδή «το AI θα τα έλεγε καλύτερα», προσθέτοντας πως θα μπορούσε να είχε διατυπωθεί διαφορετικά.

Τέλος, ο Ετεοκλής Παύλου απάντησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος είπε ότι «η μόνη ενοχική παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση είναι η Φαίη Σκορδά, όλες οι άλλες είναι “είμαστε εμείς και κανένας άλλος”». Ο Παύλου ξεκαθάρισε ότι δεν θα αδικούσε ποτέ την ελληνική τηλεόραση και δεν θα τσουβάλιαζε τις γυναίκες παρουσιάστριες, πιστεύοντας ότι τέτοιες δηλώσεις πρέπει να συνοδεύονται από αποδείξεις και συγκεκριμένα παραδείγματα, ώστε να μην αδικούνται άνθρωποι.



Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551