Αναζήτηση
Έρχονται επαναλήψεις για τον «Ήλιο» | iShow.gr
Ειδήσεις
Έρχονται επαναλήψεις για τον «Ήλιο»
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
12:59



Αλλαγές στον ΑΝΤ1 για την καθημερινή τους σειρά, επιθυμώντας να ευχαριστήσουν τους τηλεθεατές της, αλλά αποσκοπώντας και στο να γνωρίσουν περισσότεροι όσα συμβαίνουν στον «Ήλιο» τους.

Λίγες ημέρες πριν τις γιορτές και όπως είθισται πολλά από τα προγράμματα, ειδικά οι σειρές, σταματούν τις προβολές καινούργιων επεισοδίων και επιστρέφουν τον καινούργιο χρόνο.

Αυτό θα γίνει λοιπόν και με την καθημερινή σειρά, τον «Ήλιο», που θα σταματήσει λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, στις 23 του μήνα, αλλά στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν εκείνες τις ημέρες να πάρουν την ιστορία… από την αρχή.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι την επόμενη βδομάδα μετά τη διακοπή των καινούργιων επεισοδίων, δηλαδή από Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα, στις 8 το βράδυ, θα προβληθούν πέντε επεισόδια… περίληψης της ιστορίας, από την αρχή της έως εκεί που θα έχει καταλήξει.


Οπότε ο «Ήλιος» θα ανατείλει ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από αυτές τις πέντε τηλεταινίες ώστε να μπορέσουν οι τηλεθεατές της σειράς να θυμηθούν όσα έχουν γίνει στα 70 επεισόδια προβολής της.


Έτσι όμως θα μπορέσουν να «μπουν» στην ιστορία και καινούργιοι τηλεθεατές για να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, αμέσως μετά το βραδινό κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Newsit.gr

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551