Αναζήτηση
Επίθεση Ψινάκη στη Συνατσάκη για το MeToo - Η σκληρή απάντηση της influencer | iShow.gr
Ειδήσεις
Επίθεση Ψινάκη στη Συνατσάκη για το MeToo - Η σκληρή απάντηση της influencer
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024
13:42

Καλεσμένος ως κριτής στο χθεσινό σόου του "Just the 2 of us" ήταν ο Ηλίας Ψινάκης και όταν ήρθε η στιγμή να πει την γνώμη του για την εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ίαν Στρατή επιτέθηκε στην σύντροφο του τραγουδιστή, Μαίρη Συνατσάκη, η οποία δεν βρισκόταν στο πλατό.

"Δεν συμπαθώ την γυναίκα σας γιατί με τα ... MeToo... κάτι μου είχε κάνει", είπε ο Ηλίας Ψινάκης απευθυνόμενος στον Ίαν Στρατή και επανέφερε ένα σκηνικό με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Λιόλιου και τον ίδιο, το οποίο είχε σχολιαστεί αρνητικά από την Μαίρη Συνατσάκη. "Εγώ θεωρώ πως είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Αυτό βοηθάει μόνο, δε μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα", είπε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Ψινάκης.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τοποθετήθηκε λέγοντας ότι οι γυναίκες που καταγγέλλουν την κακοποίησή τους χρειάζονται αγάπη και όχι τέτοιου είδους κριτικές, ενώ και ο παρουσιαστής του σόου Νίκος Κοκλώνης σχολίασε ότι είναι στο πλευρό των γυναικών και ότι δεν επιθυμεί να υπάρχει σκιά σε αυτό το ζήτημα.

Το πρωί της Κυριακής, η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε την δική της απάντηση στον Ηλία Ψινάκη μέσω του προφίλ της στο Instagram. "Σχετικά με το χθεσινό "σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κύριου Ψινάκη απέναντι στην κυρία Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη", έγραψε η influencer και συνέχισε:

"Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές.

Το δεύτερο είναι η επιρροή του κυρίου Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου, χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του. Είναι προφανές ότι αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου, έπρεπε να μείνω σιωπηλή".

Το περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Λιόλιου στο οποίο αναφέρθηκαν ο Ηλίας Ψινάκης και η Μαίρη Συνατσάκη έγινε το 2022 σε ένα live του X-Factor. Ο Ηλίας Ψινάκης είχε πάει και πάλι ως καλεσμένος κριτής και η Κατερίνα Λιόλιου παρουσίαζε το τι συνέβαινε στα παρασκήνια.

Σε ένα από τα live, ο Ηλίας Ψινάκης μιλούσε συνεχώς με υπονοούμενα για το μπούστο της Κατερίνας Λιόλιου. Κάποια στιγμή, την πλησίασε, της γύρισε την πλάτη στην κάμερα και έκανε (;) πως της κατεβάζει το φόρεμα. Η κίνησή του είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα σε όσους τοποθετήθηκαν ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη.

Την επίθεση του Ηλία Ψινάκη στην Μαίρη Συνατσάκη και το περιστατικό με την Κατερίνα Λιόλιου σχολίασε μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Κυριακής η Σίσσυ Χρηστίδου. "Ζορίζομαι πάρα πολύ. Το απόσπασμα με τη Λιόλιου δεν το είχα δει, το είδα τώρα. Έχω παγώσει με αυτό που έχω δει, έχοντας απόλυτη αντίληψη ότι όσο πιο πίσω πας στην τηλεόραση, τόσο χειρότερα θα δεις", είπε και συνέχισε:

"Θα ήθελα να ακούσω την Κατερίνα Λιόλιου τι έχει να πει γι αυτό. Αν έκλαιγε μια βδομάδα γι αυτό ή μπορεί να έκλαιγε για άλλον λόγο, όχι για την ανάρτηση της Μαίρης. Θα περιμένω με αγωνία να τοποθετηθεί, θα ήθελα να δω τι έχει να πει".

Παράλληλα, υπογράμμισε: "Είναι πολύ αμήχανο, άβολο και με κάνει να προβληματίζομαι. Καταλαβαίνω ότι κουβαλάμε τα πατριαρχικά και ότι δεν είναι πολύ εύκολο να τα πετάξουμε από πάνω μας. Βλέπω ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να αλλάξουν, αντιλαμβάνονται ποιο ήταν το πρόβλημα, αλλά βλέπω και ανθρώπους που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Το λέω με μεγάλυ λύπη. Ο Ηλίας Ψινάκης που δεν τον γνωρίζω, είναι άνθρωπος που το χιούμορ του κάποιες φορές μου αρέσει, αλλά εδώ βλέπω ότι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε όλοι αυτό".

Και κατέληξε: "Έχω ταραχτεί πολύ. Σε σχέση με την Πηνελόπη ένιωσα άβολα που δεν απάντησε και ήθελα να απαντήσει. Εκτιμώ πολύ αυτό που έγινε μετά. Πάγωσε ρε παιδιά. Και πάνω από όλα με τον Νίκο Κοκλώνη. Αυτή η κόκκινη γραμμή περάστηκε και έπρεπε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι όπως το είπε ο Ηλίας Ψινάκης στην αρχή "με τα me too”, είναι ειρωνικό".




Επίθεση Ψινάκη στη Συνατσάκη για το MeToo - Η σκληρή απάντηση της influencer - "Έχω παγώσει", λέει η Χρηστίδου

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Ηλίας Ψινάκης
Μαίρη Συνατσάκη
Νίκος Κοκλώνης
Κατερίνα Λιόλιου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551