Αναζήτηση
Επιστρέφει η εκπομπή «Εκείνος και ο Άλλος» | iShow.gr
Ειδήσεις
Επιστρέφει η εκπομπή «Εκείνος και ο Άλλος»
Κυριακή, 16 Μαΐου 2021
18:02


Επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δεκτές η εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» με τον ο Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και πρόκειται να την δούμε αρχές Ιουνίου.

Ο Τάκης Γιαννούτσος τονίζει στο «7 ΜΕΡΕΣ TV»:

«Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά για το ότι ξεκινάμε ξανά γυρίσματα. Όταν συζητούσαμε πρώτη φορά με την ΕΡΤ πριν από ένα χρόνο, υπό την απειλή της πανδημίας, με τον Θοδωρή ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια, από το να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα μέχρι να αναβληθεί ή να ακυρωθεί η εκπομπή. Ευτυχώς τελικά συνεχίζουμε. Περνάμε πολύ καλά στα γυρίσματα. Χαιρόμαστε που θα συναντηθούμε τόσο με ανθρώπους που γνωρίζουμε όσο και με καινούργια πρόσωπα, όπως και για το ότι θα μπορούμε να σχολιάζουμε με το δικό μας τρόπο την επικαιρότητα». Το δημοσιογραφικό δίδυμο θα κάνει πρεμιέρα με τον Τόνι Σφήνο και την ευχή οι θεατές να αποτελέσουν μέρος της συντροφιάς τους.

Τι διαφορετικό όμως θα έχει η εκπομπή;

«Δεν θα πω διαφορετικό», τονίζει ο Τάκης Γιαννούτσος για να συμπληρώσει: «Με τον Θοδωρή Βαμβακάρη είμαστε είκοσι τέσσερα χρόνια κολλητοί, σχεδόν αδέλφια. Κάνοντας καθημερινά ζωντανό πρόγραμμα στο ραδιόφωνο, θέλοντας και μη, έχουμε γίνει μια φοβερή παρέα. Είμαστε το ίδιο μπροστά και πίσω από την κάμερα. Δημιουργούμε μια αληθινή παραδοσιακή εκπομπή».

Πηγή: tvnea.gr
Σχετικά πρόσωπα
Τάκης Γιαννούτσος
Θοδωρής Βαμβακάρης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551