Αναζήτηση
Eνώνουν τις δυνάμεις τους η Διγενή και ο Αθερίδης στο Mega | iShow.gr
Ειδήσεις
Eνώνουν τις δυνάμεις τους η Διγενή και ο Αθερίδης στο Mega
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
18:14




Έκπληξη… ή για να ακριβολογώ Mega-λη έκπληξη καθώς πρόκειται για ανατρεπτική συνεργασία. Ας το πάρουμε όμως από την αρχή.

Όπως έχει ήδη κυκλοφορήσει ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά με το MEGA για να συνεργαστούν τη φετινή σεζόν. Μέχρι εδώ, μια χαρά.

Η επαφή έχει να κάνει με ένα βραδινό talk show που θα παρουσιάζει ο δημοφιλής ηθοποιός. Εδώ, λάθος!

Οι επαφές του Θοδωρή Αθερίδη με τη διοίκηση του MEGA αφορούν μεν βραδινή εκπομπή αλλά όχι talk show καθώς στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα να κάνει μία μουσική παρεΐστικη εκπομπή.

Όπου στη λέξη «παρεΐστικη» εμπλέκεται η Σεμίνα Διγενή που επί σειρά ετών παρουσίαζε με επιτυχία (και) μουσικές εκπομπές και μόλις αποφάσισε να φύγει από τις κάμερες το είδος άρχισε να πολλαπλασιάζεται με κάποιες μάλιστα να κινούνται στο πλαίσιο της τηλεοπτικής… παραφωνίας. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση, αφού πολλές φορές έχουμε δει –και θα δούμε- να προσπαθούν να μιμηθούν πετυχημένες εκπομπές που όμως καταλήγουν… να θέλεις να σπάσεις τη δόλια τηλεόραση.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας είναι σε επαφές με τον Αθερίδη αλλά και με τη διοίκηση του MEGA για να στήσουν μία καινούργια εκπομπή περίπου στο στιλ της «Κοίτα τι έκανες».

Ο γνωστός ηθοποιός ως οικοδεσπότης θα υποδέχεται τον κεντρικό καλεσμένο που θα του γίνονται εκπλήξεις με φίλους, συνεργάτες και πρόσωπα που θα έχουν πολλά να πουν για αυτόν ενώ η εκπομπή θα «ντύνεται» με τραγούδια. Βέβαια δεν είναι κάτι το… πρωτότυπο αφού αν ανατρέξουμε στην ιστορία της τηλεόρασης θα δούμε ότι στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο η ιδέα ξεκίνησε από εκπομπές του Νίκου Μαστοράκη και του Φρέντυ Γερμανού, αλλά η Σεμίνα με τον Θοδωρή σκοπεύουν να δώσουν πιο σύγχρονη και Mega-λη «ματιά».

Έτσι λοιπόν θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την καινούργια πρόταση της Σεμίνας Διγενή αλλά και τον Θοδωρή Αθερίδη που μετά την παρουσίαση στο «Αργά» έχει αποδείξει ότι γνωρίζει να πλησιάζει τον προσκεκλημένο του και να τον «παρασύρει» σε εξομολογήσεις… έστω και αν αυτή τη φορά θα γίνονται συνοδεία μουσικής…!

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι επαφές τους με το MEGA βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αν δεν υπάρξει κάποια δυσάρεστη ανατροπή τότε στις αρχές Δεκεμβρίου ο Θοδωρής Αθερίδης -με τη στήριξη της Σεμίνας Διγενή που θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο έστω και για να είναι πίσω από τις κάμερες!- θα ξεκινήσει να καλησπερίζει μία φορά τη βδομάδα τους καλεσμένους του στη συχνότητα του MEGA για να περνούν αυτοί καλά… και οι τηλεθεατές καλύτερα…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Σχετικά πρόσωπα
Θοδωρής Αθερίδης
Σεμίνα Διγενή
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551