Αναζήτηση
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: "Από το καλοκαίρι υπήρχαν προστριβές" - Η αποκάλυψη για το διαζύγιο | iShow.gr
Ειδήσεις
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: "Από το καλοκαίρι υπήρχαν προστριβές" - Η αποκάλυψη για το διαζύγιο
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023
19:12Για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, σε συνέντευξή του.

Στην εκπομπή "Happy Day" προβλήθηκε μέρος της συνέντευξης του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος αναφέρθηκε στον χωρισμό της κόρης του από τον Σπύρο Δημητρίου. Όπως εξομολογείται στη συνέντευξή του, δεν τη συμβούλευσε τίποτα μετά από αυτή την αλλαγή στην προσωπική της ζωή.

"Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι που ναι μεν είναι δικό μου, αλλά δεν έχω παρέμβει ποτέ στη ζωή της. Ακόμη και αντίρρηση να είχα στις σχέσεις που είχε στη ζωή της, δεν θα έπαιρνα θέση. Στον λόγο της τιμής μου. Η μητέρα της έχει μια άλλη σχέση και μιλάνε. Εγώ αποστασιοποιήθηκα από ενδιαφέρον και όχι από αδιαφορία. Δεν ευδοκίμησε λοιπόν αυτή η σχέση και πήραν την απόφαση να χωρίσουν κοινή συναινέσει".

Πάντως, ο Γιάννης Ζουγανέλης συμπλήρωσε ότι τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού είχαν κάνει την εμφάνισή τους από το περασμένο καλοκαίρι: "Αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι από το καλοκαίρι είχαν έρθει σε προστριβές, αλλά πολιτισμένα".

Η Ζουγανέλη παντρεύτηκε τον γνωστό ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου πριν από δυόμισι χρόνια περίπου στις Σπέτσες.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά των Σπετσών.

Οι δυο τους έκαναν τον γάμο τους κρυφά αφού είχαν ανακοινώσει στα ΜΜΕ ότι τον ματαίωσαν λόγω των περιορισμών λόγω κορονοϊού.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω φίλων μετά την κηδεία του πατέρα του Δημητρίου:

"Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ (Μπαλτζή) και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Άλλο που δεν ήθελα στη φάση που ήμουν. Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: "Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις”.

Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους" είχε δηλώσει ο Σπύρος Δημητρίου.

Ένα χρόνο μετά τον γάμο της η Ζουγανέλη είχε δηλώσει:

"Ο γάμος είναι είναι ένα καινούριο statement στη ζωή μου. Το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω τις αντοχές μου, να μάθω τα όριά μου, το απολαμβάνω".

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΓΑΜΟΣ

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

.Ελεωνόρα Ζουγανέλη

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΓΑΜΟΣ

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Ελεονώρα Μελέτη
Σπύρος Δημητρίου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551