
Χριστούγεννα 2024: Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τη χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και δεν ήταν μόνη της, αλλά με τη μικρή της κόρη, Μαρίνα Παντζοπούλου. Η ίδια περνά αυτά τα Χριστούγεννα διαφορετικά, μιας και αυτή τη σεζόν επέλεξε να μείνει εκτός τηλεόρασης και έχει όλο τον χρόνο να απολαύσει την οικογένειά της, αλλά και τις γιορτές που έρχονται, όπως μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την κόρη της.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μοναδικά στιγμιότυπα από τη βόλτα της και follower της τη ρώτησε αν πήρε μαζί της και την μικρή της κόρη και εκείνη επιβεβαίωσε το γεγονός ότι έκανε βόλτα στην γιορτινή Αθήνα με την Μαρίνα της.
.jpg?t=3gtK-rpoU_faatDDckcM0g)
Μετρώντας πλέον αντίστροφα για τις ημέρες των Χριστουγέννων τις οποίες θα περάσει με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και σε γνωστό cafe.

H Ελένη πόζαρε έχοντας ως φόντο τα στολισμένα μαγαζιά και η Μαρίνα της η οποία λατρεύει τη φωτογραφία τις έβγαλε τις καλύτερες φωτογραφίες.
Δείτε τα στιγμιότυπα της βόλτας της με την Μαρίνα
Πηγή: gossip-tv.gr