Αναζήτηση
Εκτός ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; | iShow.gr
Ειδήσεις
Εκτός ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;
Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020
18:14




Το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1 λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή παραμένει αβέβαιο, αφού κανείς δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στο κανάλι του Αμαρουσίου ή θα αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη.


Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην «Φωλιά των Κου Κου», ο παρουσιαστής έχει δεχτεί πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για να ενταχθεί σε κάποιο από τα νέα project που ετοιμάζει για λογαριασμό του MEGA.


Το φλερτ έχει ξεκινήσει από το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ στο μεγάλο κανάλι έχουν ήδη βρει το concept στο οποίο θέλουν να τον αξιοποιήσουν.

Όσο για τον ΑΝΤ1, από το περιβάλλον του παρουσιαστή διαρρέεται ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία τους, αφού έχει κάνει διάφορες προτάσεις στο κανάλι οι οποίες πέφτουν στο κενό.


Μάλιστα, συγκεκριμένα πράγματα που είχε προτείνει ο Γρηογόρης Αρναούτογλου για το «The 2night Show», τα είδε να γίνονται αυτόνομες εκπομπές. Όλο αυτό έχει επηρεάσει τις σχέσεις του με τον σταθμό και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο θα είναι το επόμενο βήμα.


Σχετικά πρόσωπα
Γρηγόρης Αρναούτογλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551