Αναζήτηση
Ειρήνη Στεριανού: Σύντομα πρωταγωνίστρια σε… ταινία! | iShow.gr
Ειδήσεις
Ειρήνη Στεριανού: Σύντομα πρωταγωνίστρια σε… ταινία!
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019
20:45

Η Ειρήνη Στεριανού ήταν ξεκάθαρα μία από τις πιο σέξι παρουσίες του GNTM – όμορφη, ναζάρια, με τις ιδανικές αναλογίες.

Το μοντέλο , αφότου κατάφερε να αφήσει το στίγμα της στο ριάλιτι μόδας, αποφάσισε να προσθέσει και κάτι διαφορετικό στην λίστα με όσα έχει κάνει. Ειδικότερα, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία της Feel Good. Ο λόγος για την παραγωγή του Ομήρου Ευστρατιάδη «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα».

Για την συγκεκριμένη ταινία πρόταση είχε δεχτεί και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά εν τέλει δεν επιλέχθηκε λόγω των υψηλών οικονομικών της απαιτήσεων. Τον ρόλο που θα δινόταν στην παρουσιάστρια θα ενσαρκώσει τελικά η Στέλλα Μιζεράκη του «Power of Love», ενώ η Στεριανού θα έχει τον βασικό ρόλο, της μαθήτριας που ερωτεύεται τον καθηγητή.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, καθώς και οι πρώτες φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί ήδη στα social media και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

ΣτοGNTMπήραν μέρος πολλές εντυπωσιακές κοπέλες, εκείνη όμως που ξεχώρισε όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά και για τον επίμονο χαρακτήρα της και την σκληρή δουλειά της είναι ηΕβελίνα Σκίτσκο.

Μπορεί να μην ήταν η νικήτρια που πολλοί περιμένανε, αλλά κατέκτησε άξια την δεύτερη θέση στο ριάλιτι και πέτυχε μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τη bookerΈλενα Χριστοπούλου.

Πέρα από την άνοδο στην επαγγελματική της πορεία, ηΕβελίναφαίνεται να «τα πηγαίνει καλά» και στα συναισθηματικά της… Το μοντέλο δηλώνει πολύ ερωτευμένο και δεν τον κρύβει, καθώς δεν διστάζει να ανεβάσει φωτογραφία με τον αγαπημένο της σταsocial media.Λόγος γίνεται για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και παίκτη του Ολυμπιακού Λευκωσίας,Ευγένιο Αντωνίου.


Πηγή: www.markos.tv
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551