iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Έχω παιδιά: Η Σάρα και ο Μιχάλης ψάχνουν απεγνωσμένα για νέους φίλους
Πέμπτη, 30 Απριλίου 2026
17:09

Η Σάρα και ο Μιχάλης ψάχνουν απεγνωσμένα για νέους φίλους και ελπίζουν πως επιτέλους βρήκαν το τέλειο ζευγάρι για παρέα! Την ίδια ώρα, η γιαγιά Αντιγόνη αποφασίζει να αφήσει τα δικαστήρια και να βγει στη σύνταξη, ενώ παράλληλα πέφτει θύμα απάτης μαζί με τον κυρ-Στέλιο. Ο Μιχάλης και ο Σταύρος ταράζονται όταν καταλαβαίνουν πως περνάνε μια μικρή κρίση ηλικίας, ενώ η Σάρα προσπαθεί να πει «όχι» σε μια μεγάλη δουλειά και μπλέκει σε νέες περιπέτειες.

Οι ανησυχίες της καθημερινότητας γίνονται ο καμβάς για τα πιο σπαρταριστά ενσταντανέ, κάθε εβδομάδα στην κωμική σειρά «Έχω παιδιά».

Δευτέρα 4 Μαΐου στις 20:50

Η Σάρα πασχίζει να αρνηθεί τη δελεαστική πρόταση για δουλειά μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, όμως η άρνηση αποδεικνύεται πολύ περίπλοκη. Την ίδια ώρα, η Αντιγόνη και ο Στέλιος πέφτουν θύματα ενός απατεώνα, γεγονός που αναστατώνει την οικογένεια. Παράλληλα, ο Σταύρος και ο Μιχάλης συνειδητοποιούν με τον πιο κωμικό τρόπο πως τα συμπτώματα που νιώθουν έχουν όνομα: είναι η κλασική κρίση της μέσης ηλικίας που χτυπά την πόρτα τους.

Τρίτη 5 Μαΐου στις 20:50

Η Σάρα και ο Μιχάλης βιώνουν τη σπάνια τύχη να γνωρίσουν δύο άλλους γονείς με τους οποίους φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα. Η ελπίδα ότι επιτέλους βρήκαν τους «νέους τους φίλους» σύντομα εξανεμίζεται. Ο Τόνι κερδίζει μια καινούργια επιχείρηση στα χαρτιά και ορίζει υπεύθυνους για τη λειτουργία της τον Μιχάλη και τον Σταύρο. Η Αντιγόνη αποφασίζει να βγει στη σύνταξη.



iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551