Αναζήτηση
Δούκισσα Νομικού: Έτσι πέρασε το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της! | iShow.gr
Ειδήσεις
Δούκισσα Νομικού: Έτσι πέρασε το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της!
Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
08:45

Αυτά τα δυο μικρά πλασματάκια ήρθαν στη ζωή της και έφεραν τα πάνω κάτω. Ο μικρός Σάββας και η τσαχπίνα Αναστασία είναι η απόλυτη προτεραιότητα για την Δούκισσα Νομικού και τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και αποτελούν το λόγο που το ζευγάρι χαμογελά κάθε μέρα.

Η καθημερινή ρουτίνα της μανούλας πια Δούκισσας Νομικού είναι συγκεκριμένη, αλλά εκείνη φαίνεται πως απολαμβάνει στο έπακρο το νέο αυτό ρόλο της, κι ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα θέλει, έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της που την στηρίζει σε όλα…

Η όμορφη Δούκισσα λοιπόν, που ανυπομονεί να έρθει σιγά σιγά η κανονικότητα για να μπορέσει να «δραπετεύσει» με όλη την οικογένεια στην αγαπημένη της Μύκονο, όπου η οικογένεια του συζύγου της διατηρεί πολυτελή κατοικία, προς το παρόν απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στο σπίτι και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, αγαπημένα στιγμιότυπα.

Έτσι, μιας και προς το παρόν, δεν έχει βρεθεί στη θάλασσα η κόρη της απολαμβάνει κάθε απόγευμα το μπανάκι της, ενώ τα παιχνίδια με τον Σάββα δεν έχουν τέλος. Το σαλόνι του σπιτιού της παρουσιάστριας, άλλωστε, έχει μετατραπεί σε παιδότοπο και εκείνη το διασκεδάζει.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Δούκισσα Νομικού
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551