Αναζήτηση
Δημήτρης Σταρόβας: Το να είσαι νούμερο 1, έχει το δικό του κόστος | iShow.gr
Ειδήσεις
Δημήτρης Σταρόβας: Το να είσαι νούμερο 1, έχει το δικό του κόστος
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019
12:44


O Δημήτρης Σταρόβας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε και για το ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Οι πρώτες φορές που κατεβαίναμε με τους Άγαμους στην Αθήνα ήταν τον χειμώνα του 1993, όταν παίζαμε με τον Νταλάρα στο Αττικά Θυμάμαι ότι τότε είχα πάθει ήττα. Μου έλεγαν “Στις 13.30 έχουμε αυτό το ραντεβού εκεί, στις 15.00 αλλού και στις 22.00 πρέπει να είμαστε στο συγκεκριμένο ση­μείο”. Με έπιασε πανικός. ‘Ελεγα ότι θα φύγω, αλλά τελικά προσαρμόστηκα. Μπορεί στους Μήτσους το “χαλαρά” των Θεσσαλονικιών να ήταν στην υπερβολή του, όμως είναι αλή­θεια ότι η ζωή στη Θεσσαλονίκη, σε σχέση με την Αθήνα, είναι πολύ διαφορετική».

«Όταν κάτι με ενδιαφέ­ρει, το κυνηγάω, δεν κουράζομαι και είμαι συνεπής. Αν είναι κάτι όμως που δεν με νοιάζει -και δεν το λέω υποτιμητικά και με πράγματα σοβαρά, που πρέπει να διευθετήσω σύντομα. Γενικώς δεν μπορώ τα προβλήματα, τα οποία είναι βέβαια μέσα στη ζωή μας και πρέπει να τα λύνουμε για να μη μας εγκλωβί­σουν. Το να τα αφήνεις ενέχει και την παγίδα ότι μεγαλώνουν και πληθαίνουν, σε πνίγουν και τρέχεις τελευταία στιγμή».

Ο ίδιος δουλεύει πολύ, αλλά παραδέχεται ότι στο παρελθόν δεν διαπραγματευόταν σωστά τις οικονομικές συμφωνίες.

«Τα τελευταία δύο χρόνια ζητάω τα κεκτημένα μου. Παλιά δεν με ενδιέφερε και τόσο. Δεν πάει έτσι όμως, γιατί αυτό δεν το εκτι­μάει κανείς. Νομίζουν ότι είσαι κορόιδο»

. Βάζει προτεραιότητες;

«Δεν ήθελα να κάνω ποτέ κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί δεν είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω τη ζωή μου για μια δουλειά. Το να είσαι νούμερο ένα έχει το δικό του κό­στος. Το πληρώνεις στην καθημερινότητα σου. Πρέπει να ασχολείσαι με αυτό και να ορίζεις ανάλογα τη ζωή σου. Είμαι κατά του πρωταθλητισμού στην τέχνη. Μια χαρά εί­μαστε έτσι όπως είμαστε».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Δημήτρης Σταρόβας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551