Αναζήτηση
Δημήτρης Παπανώτας για Κατερίνα Ζαρίφη: «Ας αρχίσουν τα φαγοπότια για τα θηλυκά της τηλεόρασης » | iShow.gr
Ειδήσεις
Δημήτρης Παπανώτας για Κατερίνα Ζαρίφη: «Ας αρχίσουν τα φαγοπότια για τα θηλυκά της τηλεόρασης »
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
17:44

Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, συχνά σε αναρτήσεις που κάνει, γράφει την άποψη του για πρόσωπα και θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Σήμερα, ο παρουσιαστής που πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, παρακολούθησε την εκπομπή Καλοκαίρι #not. Δημοσίευσε στο προφίλ του ένα στιγμιότυπο της Κατερίνας Ζαρίφη και του Ηλία Γκότση και έσπευσε να σχολιάσει τις αλλαγές που έχουν γίνει στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Είχαμε μάθει στην τηλεόραση τρείς δεκαετίες τώρα, ότι ο παρουσιαστής, ε, άντρας είναι, μπορεί να έχει και λίγο κοιλίτσα. Αρκεί να τα λέει. Δε χρειάζεται να είναι και μοντέλο… Αλλά η παρουσιάστρια, δεκαετίες τώρα ΠΆΝΤΑ wannabe Μενεγάκη. Με τις τέλειες αναλογίες, το τέλειο χαμόγελο, τα μινάκια της μάνας, την τσαχπινιά…την θηλυκότητα στο δεν πάει περαιτέρω… Κι ας μην είναι και ο Αϊνστάιν… Ε όλα αυτά last year όπως βλέπετε. Τα στερεότυπα καταρρίφθηκαν. Ας αρχίσουν οι χοροί λοιπόν που λέει και ο Σαββόπουλος και τα φαγοπότια για τα θηλυκά της τηλεόρασης. Τα αρσενικά, φόρμες, αθλητικά παπούτσια και γρήγορα στα γυμναστήρια να στρώσουμε μούσκουλο”.

Δείτε τη δημοσίευση του παρουσιαστή:




Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Δημήτρης Παπανώτας
Κατερίνα Ζαρίφη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551