Αναζήτηση:
Διέρρηξαν το αυτοκίνητο της Μαριάντας Πιερίδη - Κανείς δεν τους είπε τίποτα
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018
16:16


Θύμα διάρρηξης έπεσε η Μαριάντα Πιερίδη τις προηγούμενες ημέρες, στη Γλυφάδα. Άγνωστοι προσπάθησαν να της κλέψουν το αυτοκίνητο μέρα μεσημέρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Νυμφών στην Γλυφάδα, γύρω στις 2 το μεσημέρι. Οι δράστες φαίνεται πως είχαν βάλει στο μάτι το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή.

Η Μαριάντα Πιερίδη έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφο του STAR στην οποία ανέφερε:

«Τη στιγμή που επέστρεφα βρήκα το αυτοκίνητο μισάνοιχτο, όλα ξηλωμένα στη θέση του οδηγού, τραβηγμένα καλώδια, τι να σου πω, είχε ξηλωθεί το καπό του αυτοκινήτου. Θα το είχαν σηκώσει το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο να φύγει. Λέω πόσο τυχερή ήμουν, πόσο τυχερή. Ευτυχώς δεν πήρανε τίποτα».

Ευτυχώς, ο συναγερμός και τα βλέμματα των ανθρώπων που ήταν γύρω, τους εμπόδισαν να πετύχουν τον σκοπό τους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν έκρυψε την ενόχληση της για το γεγονός πως κανείς δεν έσπευσε να δει τι γίνεται:

«Μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο, αλλά προφανώς δεν έδωσε κανείς σημασία. Είναι το φαινόμενο αυτό της εποχής. Πνίγεται ο άλλος μπροστά σου και κάνεις πως δεν τον βλέπεις. Δηλαδή εγώ αν χτυπούσε ο συναγερμός της γειτόνισσας μου θα έβγαινα έξω να δω τι γίνεται, να βοηθήσω με τον τρόπο μου».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα