Αναζήτηση
Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνας: Η γνωριμία στο Γκστάαντ, η πρώτη εμφάνιση και ο χωρισμός "βόμβα" | iShow.gr
Ειδήσεις
Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνας: Η γνωριμία στο Γκστάαντ, η πρώτη εμφάνιση και ο χωρισμός "βόμβα"
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
08:22

Ο χωρισμός "βόμβα" της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου ήταν μια δυσάρεστη είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Το ζευγάρι εξέδωσε ανακοίνωση η οποία ανέφερε:

"Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος."

Η Τατιάνα Μπλάτνικ γνώρισε τον Νικόλαο το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Το 2004, πήγαν μαζί στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας όπου πανηγύρισαν την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Ελλάδα.

Σταδιακά έκαναν τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις στην Ελλάδα.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου του 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά στο Λονδίνο.

Την 1η Φεβρουαρίου του 2010 οι δυο τους έδωσαν συνέντευξη τύπου ως ζευγάρι στον Ναυτικό Όμιλο στο Μικρολίμανο, μαζί με τον τέως βασιλιά και την Άννα Μαρία.

Τότε όλοι είχαν εντυπωσιαστεί με την ομορφιά της Μπλάτνικ, η οποία έχει καταγωγή από τη Σλοβενία από τον πατέρα της και από τη Γερμανία από τη μητέρα της.

Η 43χρονη γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν. Από την ηλικία των τριών ετών, μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Ελβετία και για δώδεκα περίπου χρόνια παρέμεινε εσώκλειστη σε κολέγιο.

Η παιδική της ηλικία στιγματίστηκε από την αυτοκτονία του πατέρα της όταν η ίδια ήταν 7 ετών:

"Μέχρι τα 14 μου δεν γνώριζα πως ο πατέρας μου έχει αυτοκτονήσει, το έμαθα τότε. Αλλά το να μιλήσω ανοιχτά το ένιωσα λίγο μετά τα 20. Πήγα στο Πανεπιστήμιο και έγραψε την πτυχιακή μου εργασία στην Κοινωνιολογία με θέμα την αυτοχειρία. Ήμουν ανοιχτή σε αυτό το θέμα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ακόμη ντροπή για αυτό.

Το ψυχικό τραύμα ήταν μεγαλύτερο όταν έμαθα την αλήθεια, ίσως οι δάσκαλοι μου να γνώριζαν την αλήθεια, εγώ όμως δεν τη γνώριζα".

Το πρώτο παιδί του τέως βασιλιά που έκανε τον γάμο του στην Ελλάδα ήταν ο Νικόλαος ο οποίος παντρεύτηκε την Τατιάνα Μπλάτνικ στις Σπέτσες. Ο Νικόλαος και η Τατιάνα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 25 Αυγούστου του 2010 και φυσικά καλεσμένοι ήταν πολλοί γαλαζοαίματοι.

Πανέμορφη και λαμπερή, η Μπλάτνικ φόρεσε ένα υπέροχο ρομαντικό νυφικό.

Το νυφικό της ήταν στράπλες και από πάνω φόρεσε ένα δαντελένιο μπολερό, ενώ στο κεφάλι της φόρεσε την διαμαντένια τιάρα της Άννας Μαρίας.

Σημαντικές παρουσίες στο γάμο ήταν η Βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ της Δανίας, η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο Πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ, ο Χάακον, Διάδοχος Πρίγκιπας της Νορβηγίας και ο Γουλιέλμος Αλέξανδρος, Διάδοχος Πρίγκιπας της Ολλανδίας.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με άμαξα, όπου την συνόδευσε ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας της, ο επιχειρηματίας Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ.

Η μαμά της συνοδευόταν από τον γιο της.

Ο Κωνσταντίνος είχε φτάσει συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άννα Μαρία, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Η Άννα Μαρία είχε επιλέξει για την περίσταση ένα μάξι floral φόρεμα σε παστέλ αποχρώσεις με ένα λουλούδι στην μέση.

Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Η γαμήλια δεξίωση έγινε στο κτήμα Κουτσή στην Κουζουλού Σπετσών.

Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και κανείς δεν περίμενε τον χωρισμό τους 14 χρόνια αργότερα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Γουίνδσορ, στα τέλη Φεβρουαρίου του 2024.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα, οι δυο τους θα συνεχίσουν να ζουν στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιούνται επαγγελματικά.

Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνας: Η γνωριμία στο Γκστάαντ, η πρώτη εμφάνιση της Μπλάτνικ στην Ελλάδα και ο χωρισμός "βόμβα"

τατιανα νικολαος

τατιανα νικολαος

τατιανα νικολαος

τατιανα νικολαος

τατιανα μπλατνικ

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ

Blatnik

Blatnik

Blatnik

τεως βασιλιας

τεως βασιλιας

τατιανα μπλατνικ

τατιανα μπλατνικ

ROYALS

τατιανα νικολαος

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Τατιάνα Μπλάτνικ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551