Αναζήτηση:
Διάσημη Ελληνίδα μαγείρισσα από Ν. Υόρκη: Είναι χειρότερα από την 11η Σεπτεμβρίου
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
11:00

Εδώ και χρόνια η Μαρία Λόη έχει εγκατασταθεί στη Νέα Υόρκη, έχει ανοίξει μαγαζί και "ταΐζει" το "Μεγάλο Μήλο" με βιολογικές Ελληνικές νοστιμιές. Μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, αποκάλυψε τις δύσκολες ημέρες της μεγάλης πρωτεύουσας.

"Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι χειρότερη από της 11ης Σεπτεμβρίου" είπε η Μαρία Λόη που εμφανίστηκε, μέσω skype, στο "Έλα Χαμογέλα”.

"Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει. Είναι πανέμορφη η πόλη της Νέας Υόρκης αλλά όταν την βλέπεις, τώρα, να είναι μια νεκρή πόλη, σε πονάει η καρδιά σου” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Λόη. "Όχι μόνο εγώ αλλά όλοι λένε ότι άργησαν να πάρουν εδώ τα μέτρα. Τα πήραν μετά από δυο μήνες, όχι όπως έκανε η Ελλάδα. Εγώ είμαι πολύ περήφανη για την Ελλάδα, που βγήκαμε πιο καλά σε όλους και έχουμε καλύτερη μοίρα στον κόσμο”.

Επίσης, μέσα σε όλα, η Μαρία Λόη παραδέχθηκε πως "η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη είναι χειρότερη από εκείνη της 11ης Σεπτεμβρίου”.

"Οι άστεγοι πλέον έχουν γίνει πάρα πολλοί στη Νέα Υόρκη και είναι πάρα πολύ κρίμα γιατί κάποτε, αυτοί οι άνθρωποι, είχαν και τα μαγαζιά ανοιχτά να τους δώσουν ένα φαγητό να φάνε. Τώρα τρέχουνε να βρουν τι θα πάρουν, ούτε μια σοκολάτα δεν μπορούν” συμπλήρωσε, επίσης, η γνωστή μαγείρισσα. "Εμείς τους πηγαίνουμε συνέχεια φαγητά αλλά δεν μπορούμε να δώσουμε σε όλο το Μανχάταν”.


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα