Αναζήτηση
Δέσποινα Βανδή για Μενεγάκη: "Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη; Εγώ νιώθω ότι μεγαλώνω όμορφα" | iShow.gr
Ειδήσεις
Δέσποινα Βανδή για Μενεγάκη: "Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη; Εγώ νιώθω ότι μεγαλώνω όμορφα"
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022
14:02



Συνέντευξη στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι!" και τον Παύλο Σταματόπουλο παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη χημεία της με τον Χρήστο Μάστορα, το μιούζικαλ "Γεια" ενώ απάντησε και στα σχόλια που έκανε για εκείνη η Ελένη Μενεγάκη.

"Έχουμε πάρα πολλή χημεία με τον Χρήστο Μάστορα και είμαι πολύ χαρούμενη για τη φετινή μας συνεργασία" ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Όσον αφορά στο μιούζικαλ "Γεια", η τραγουδίστρια σχολίασε: "Είχα μία συναισθηματική φόρτιση όταν πήγα στην επίσημη πρεμιέρα. Για μένα αλλά και για τον Φοίβο ήταν ο εμπορικότερος δίσκος μας και από τους εμπορικότερους των τελευταίων 50 χρόνων στην Ελλάδα. Βιώσαμε πολύ όμορφα πράγματα. Ήταν ιδιαίτερο, όπως είναι και ο Φοίβος με εξαιρετικές ενορχηστρώσεις στα τραγούδια".

Για τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: "Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη; Ο εσωτερικός μου κόσμος είναι φωτεινός, είμαι χαρούμενη, νιώθω ότι μεγαλώνω όμορφα. Νιώθω ότι αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου και στο σήμερα μου έχω μεγαλώσει όμορφα".

Η Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της σχολίασε με τους συνεργάτες της τη συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια στην Μαρία Μπακοδήμου, κάνοντας λόγο για μία εκ βαθέων συνέντευξη που έβγαλε στην επιφάνεια την αληθινή Δέσποινα.

''Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στη φάση της ζωής της που νιώθει έτοιμη να πει αυτά που πραγματικά αισθάνεται που μέχρι τώρα τα είχε κλειδαμπαρωμένα.

Αυτή τη τελευταία διετία, νώθω σαν τώρα να γνωρίζω τη Δέσποινα. Επειδή μεγαλώνουμε έχω την αίσθηση ότι ''ξεκουμπώνουμε'' σιγά σιγά, δε φοβόμαστε να ανοιχτούμε. Κάθε συνέντευξή της με κάνει να αισθάνομαι ότι την πλησιάζω παραπάνω'', είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.




Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Δέσποινα Βανδή
Ελένη Μενεγάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551