Αναζήτηση:
Δείτε τον Ντάνο στα γυρίσματα για το Αν ήμουν πλούσιος
Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019
19:59

Σε λίγες μέρες εισβάλει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού, Ντάνος ή Γιώργος Αγγελόπουλος, και το Zappit εξασφάλισε και φέρνει στο φως τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ίσως δούμε πολύ πιο γρήγορα τον Γιώργο Αγγελόπουλο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. 

Ο νικητής του πρώτου Survivor, Ντάνος θα “ντυθεί” τον Αντρέι Τζώρτζεβιτς! Έναν άνδρα 35 χρονών, μεγαλωμένο στην Ελλάδα από Σέρβους γονείς, πρώην αστυνομικός και νυν ιδιωτικός ντετέκτιβ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρόλος τού Γιώργου Αγγελόπουλου θα είναι ευφυής, μεθοδικός, πολυμήχανος και γοητευτικός. Αχίλλειος πτέρνα του, όμως, θα είναι το γυναικείο φύλο!

Ο Αντρέι Τζώρτζεβιτς είναι, επίσης, φαν του ποδοσφαίρου και πρώην παίκτης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Παίρνει τη ζωή πολύ στα σοβαρά, όπως και τις υποθέσεις που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει. Κάθε υπόθεση γι’ αυτόν είναι προσωπική και η απόδοση δικαιοσύνης είναι ο μοναδικός στόχος του.

Μέσα από τον ιδιαίτερο αυτό ρόλο, που είναι πιθανό να απολαύσουμε και από την ερχόμενη Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έρχεται για να διερευνήσει για λογαριασμό του οργανισμού της τυχερής τριπλέτας το θέμα της Σμαράγδας.Ο λόγος; Μα υπάρχουν υποψίες ότι η ανήλικη έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης…


Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα